axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Bence -1dense daha geyik bişeyler olması lazım, işte doubt olsun şu alttaki gibi stop sign olsun daha tatlış oluyor
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 bence bize özgü şeyler olmalı, şu kesinlikle AMA KESİNLİKLE olmalı mesela sonra kızgın zürafamız var ama bulamadım onu. arşivleyen varsa yapıştırsın. gibi gibi
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 sam'e eksi bastığıma göre artık yazmama gerek kalmadı! böyle birşeyin olma ihtimali yüzde 2 falan zaten.
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 axedice, 16.02.2023 04:49 tarihinde dedi ki: Diğer topikten buraya taşıyacağım, tonla güzel reaction var her duruma uygun bişiler koymak lazım direk en yaygın reactionlardan biri olur. Çok çok gerekli, her durumda ikinci sınıf insanlara bizim birinci sınıf olduğumuzu göstermeliyiz. Overall flex reaction Genelde yüz ifadem. Şahsi talep gibi bakalım buna. Ama çok fazla duruma uygun bi emoci Bunu da disçorttan gördüm ve gerçekten gerekli. Ben astartesten gif koydum ama heresy de yine bize gerekli bi reaksyon. Doubt haric hepsi cok kotu, ayakkabi topiclerindeki zevksizligi aratmamissin.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 bunlari discover/guncel basliklarda kapatabiliyor muyuz? orda gozukmesin 1
Öne çıkan mesajlar