Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 1-2 haftadir oynuyorum bunu ama item grind icin dogru duzgun bir yontem olmamasi, crafting kisminin da hic olmasaymis da olurmus seviyesinde olmasi cok kotu ya. Para verip almayi haketmiyor su ani haliyle kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Şu anki durumu nedir bu oyunun hatalar düzeltildi mi sizce crafting falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 sileli çok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 ben arada giriyorum, henüz devam etmemi sağlayacak bişi bulamadım. Onun yerine vermintide oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 yakında kalkmaz umarım gp'den, bir ara tekrar denerim belki bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 1. yıl için yeni harita gelmiş, dün oynadım, fena değildi. gp'den kalkmayacak herhalde. veteran ağacını değiştirmişler ama iyi mi olmuş kötü mü olmuş anlayamadım, biraz daha conditional dmg var sanki ama biraz da dayanıklılık azalmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 ahah altyazılar çok iyi. gamepass'ten kaldırmamaları süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 nasıl oyunun durumu, gp'yi iptal ettim bir süredir oynadığım bir şey yok diye ama darktide'da düzelme varsa bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 çok şükür gp'den kaldırmadılar. itemization'ın sanırım nihayet düzeltmişler bayağı, bir ara gene oynayayım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar