Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Hafta sonu derbiye bedava bilet çıktı. Ben de hiç İnönüde maç izlemediğim için gitmek istiyorum ama bende Galatasaray passoligi var Bunu iptal edip baştan Beşiktaş olarak mı almam lazım yoksa değiştirilebilen bir şey mi bu? Bilgisi olan varsa yardım plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 bjk forması giyecek misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum bir türlü. FAQ'a göre gs passoligi ile bilet satın alamıyorum. Ama zaten satınalma işlemi yapmayacağım, bana devir olacak. Yine de yapılamıyor mu anlamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 oluyor diye biliyorum. Transfer et zaten belli olur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 BJK logosu olmayan passoligliler maça giremiyormuş, müşteri hizmetleri öyle diyor. Saçma sapan passolig sistemiyle yine mağdur ettiler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar