Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 En kötü bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 atlaya atlaya izleyince fena değil, dlc'yi de yarım bırakmıştım zamanında galiba. ama 3. bölüm kadar gereksiz değildi. neyse 2 bölüm kaldı zaten. fazla zombisiz genel olarak içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 mis gibi bölüm, çok tatlıydı 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 batının ahlaksızlığı!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 5. Bolumu bitirdim, no zombie/infected, yes sleep. Fazla agir ve uyusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Sezonun en kötü bölümüydü açık ara. Spoiler dlcyi tam hatırlamıyorum bayikti biraz ama en azindan kiz zenci degildi. Dizideki zenci tam bir eblek mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Allah allah şahane bölümdü - sesler ışıklar açılar müthiş bir yönetmen performansı vardı. Öykü de bence çok gerekliydi, karakterin geçmişini bilmek ... spoiler vermeden yazamadım. ben gene çok beğendim. 3'den sonra sezonun en iyi bölümü olabilir. 2 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 neutrino, 02.03.2023 05:08 tarihinde dedi ki: Sezonun en kötü bölümüydü açık ara. Gizli içeriği göster dlcyi tam hatırlamıyorum bayikti biraz ama en azindan kiz zenci degildi. Dizideki zenci tam bir eblek mal. Spoiler bölümü beğenmemek neyse de "en azından kız zenci değildi" talihsiz bi yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Son AVMli bölümü ben de atlaya atlaya izledim. Fazla ağır gidiyo hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 The walking deadin önünde ceketini iliklemeli bu dizi, bu ne be sıfır aksiyon paso drama. oyunu da böyleyse artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 son sahne beni aldı ya bütün hayatımın hıncını ben çıkardım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 8 Spoiler mantarsiz bolum gorunce uzuluyorum tabi ama guzeldi baya 8, oyundaki gibi adim basi mantar olmasi da sacma olur obur turlu, oyuna sadik sahneler olmasi yeter her ne kadar oyunun her sahnesi diziye birebir uyacak sekilde mantikli olmasa da, pedro 2 bolumdur yattigi yerden para kazaniyordu derken ayaklandi sonunda sgsd 9. bolum sezon sonu haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 7 den sonra 8 toparladi durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 8 iyiydi yine, kiz guzel oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 sostizm, 02.03.2023 09:23 tarihinde dedi ki: Allah allah şahane bölümdü - sesler ışıklar açılar müthiş bir yönetmen performansı vardı. Öykü de bence çok gerekliydi, karakterin geçmişini bilmek ... spoiler vermeden yazamadım. ben gene çok beğendim. 3'den sonra sezonun en iyi bölümü olabilir. Katılıyorum. Spoiler İlk bölümlerde bi bahsetmişti Ellie, AVM'ye girdim bi arkadaşımla diye, ilk öldürdüğüm bu değildi diye, oraları doldurması hoşuma gitti. Immune mevzusunun nasıl ortaya çıktığını öğrendik, Ellie'nin de bu sert tavırlarının arkasında duygusal minik bi top yattığını gösterdiler falan güzeldi bölüm. Ellie'nin gidemeyip Joel'in yanına döndüğünde Joel'in "bakışları, el ele tutuşmaları falan duygulandırdı :') GoT'da aksiyonsuz bölüm olunca ağlayanlar da 7. bölümü beğenmeyenlerdir kesin fdsfs 8. bölüm alev gibiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 abi evet gayet güzel gidiyor dizi. neden her bölüm aksiyon olsun beklentisi var anlamadım. 8. bölüm de güzeldi ama ben biraz daha detay bekliyordum o community hakkında, sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Saeros, 07.03.2023 09:16 tarihinde dedi ki: 8. bölüm de güzeldi ama ben biraz daha detay bekliyordum o community hakkında, sağlık olsun Spoiler Evet ya, ben de biraz daha görmek istiyordum onları, peder de az sayko değilmiş daha neler yapmıştır o. Yalnız Ellie tek başına skti attı community yi fdshd satırla kelle aldı bi de yaktı oraları, pederin foyalar da meydana çıkar büyük ihtimal. Son bölümde herhalde oradan birilerini görmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 ellie bağırttı ya, içinden geçti ortalığın ha şey sahnesi pek inandırıcı değildi gerçi Spoiler bütün mekan yanıyor 2 dk sonra kafalarına çatı çökecek ölecekler, bir metre ötede kocaman satır var ama herif hala şey peşinde. climax olsun diye biraz zorlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 hah işde böyle bölümler istiyoruz, aferim kız Ellie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 aslinda ilk oyunu rahatlikla 2 sezona bolebilirlermis gibi geldi, filler bolume bile gerek yok yeterli icerik var her turlu hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 böyle sezon finali mi olur yahu gerçekten oyun böyle mi bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 evt, hatta tipkisinin aynisi olmus baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 (düzenlendi) tam olarak öyle. ve gayet yerinde. Spoiler oyun sonrası konuştuğumuzu hatırlıyorum. joel'in yaptığının ne kadar doğru olduğunu tartıştıydık. en son vardığımız nokta şu olmuştu: hayat joel'ın elinden herşeyini aldı, joel da insanlığın. ama bunu intikam için yapmadı, yine herşeyini kaybetmemek için yaptı. ilk oyunun senaryosu güzel, yani çok detaylı bişey değil zaten ama oyun olarak oynarken güzeldi. oyunda çok daha bağ kurduğumuzu hatırlıyorum ellie ile, dizide ne kadar öyle hissettiniz bilmiyorum ama. belki oyunda çok daha fazla birlikte bişeyler yaptığımız içindir. ya da daha önce dediğim gibi bence karakteri yönlendirdiğimiz için daha fazla empati yaratıyor oyunlar, ilk kızını kaybettiğinde bile daha etkileyiciydi. ikinci oyun çok daha brütal. ek olarak cinsiyet ajandaları falan daha ağır işleniyor, artık dizide ne olur kim bilir ilk oyunu böyle çevirdiyseler. ama ikinci oyun çoook daha dizilik, 2 sezonluk materyal çıkar dramalarıyla. ve sonunda yine oturup tartışırsın, neyse ikinci sezonun ilk bölümünde görüşürüz. Mart 13, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Oyunun bitisini cok begenmistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Scalanova, 13.03.2023 16:16 tarihinde dedi ki: Oyunun bitisini cok begenmistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar