ipek_tasezen0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 merhaba arkadaşlar kedim yaklaşık olarak 60 günlük felan aldiğimizda 45 günlüktü yeni aldık bugün tuvalete girdi bayağı normalden fazla dışkısını yaptı ve çıktı poposunda birşey olduğunu fark ettim kırmızıydı tam anlamak için peçeteyle sildim kan vardı fakat dışkısında kan yoktu ve biliyorsunuz ki adet olmak için çok küçük lütfen cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Ishal ise veterinere goturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ipek_tasezen0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 hayır isal değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 https://www.petlebi.com/blog/kedi-diskisinda-kan-olmasinin-sebepleri-ve-tedavi-yontemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Ishal ya da kabız kedilerde ölümcül olabiliyor. Zaten ishalse ve kan varsa acil veteriner gerekli. Eğer kabızsa yemek yemesini bekleyebilirsiniz, yemiyorsa ya da kusuyorsa yine acil veterine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ipek_tasezen0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 cevaplar için teşekürler fakat kedimin dışkısında değil poposunda var ve dediğim gibi adet için çok küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 ipekcim lokasyon neresi ona uygun bir veteriner onerebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 bana ilginc olani ipek_tasezen onceden alinmis oldugu icin ipek_tasezen0 olarak isim acilmis olmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Evdeki sivri yapraklı bitkileri yiyorsa oluyor bazen. Lavanta yağını sulandırıp bitkilere sıkınca bizimki yemeyi kesti bitkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar