heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 (düzenlendi) star citizen hesabimi satiyorum. hesap i̇çeri̇kleri̇ ekte mevcuttur. 70 dolarlik paketti̇r. mai̇l deği̇şi̇mi̇ mevcut, kendi̇ mai̇li̇ni̇zi̇ tanimlayabi̇li̇rsi̇ni̇z. donanimhaber'de referanslarim mevcuttur, ödeme sonrasi hesap devri̇ yapilacak. tekli̇f ve sorulariniz i̇çi̇n özel mesaj gönderi̇n veya hizli i̇leti̇şi̇m i̇çi̇n discord: Quiet#7529 Fiyat: 1100 TL https://www.hizliresim.com/fiou2d7 https://www.hizliresim.com/iz0aw7a Temmuz 15, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 (düzenlendi) bu oyun i̇çi̇n dolandirici di̇yorlar, bi̇nlerce dolarlik gemi̇ almazsan hep düşüyormuşsun. doğru mu? Temmuz 15, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 (düzenlendi) ben bitcoin düştükten sonra türki̇ye'de yildizi parlayan yatirim enstrümani di̇ye duydum. bugün alsak oyun çiktiğinda 30-40 katina satilir di̇yorlar. Temmuz 15, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, goldbären dedi ki: bu oyun i̇çi̇n dolandirici di̇yorlar, bi̇nlerce dolarlik gemi̇ almazsan hep düşüyormuşsun. doğru mu? Düşüyormuşsunuzdan kastınız nedir? Gemileri oyun içi görev yaparak elde edebiliyorsunuz, Temmuz 15, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 (düzenlendi) 57 dakika önce, razzRaziel dedi ki: ben bitcoin düştükten sonra türki̇ye'de yildizi parlayan yatirim enstrümani di̇ye duydum. bugün alsak oyun çiktiğinda 30-40 katina satilir di̇yorlar. O bahsettiğiniz oyun Star Atlas bununla alakası yok, bu ondan bağımsız bambaşka bir simülasyon oyunu Temmuz 15, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 https://staratlas.com >> Star atlas / içerisinde gerçek para ile ticaret barındıran kar amaçlı uzay oyunu https://robertsspaceindustries.com/star-citizen >> Star Citizen / gerçek para ile ticaretin olmadığı, normal bir uzay simülasyon oyunu (türünün tek örneği grafik,oynayış bakımından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 star citizen neden kar etmek istemiyor? . hesabınızla ilgilendim açıkçası fakat oyun kafamı karıştırdı. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Az önce, incredibull dedi ki: star citizen neden kar etmek istemiyor? . hesabınızla ilgilendim açıkçası fakat oyun kafamı karıştırdı. saygılar Star citizen normal bir bilgisayar oyunu, Star atlas bambaşka bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 bu sizin hesabınız premyum mu oluyor ? ondan mı pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 3 dakika önce, incredibull dedi ki: bu sizin hesabınız premyum mu oluyor ? ondan mı pahalı? Başlangıç gemilerine göre farklılık gösteriyor. Benim paketimde ki gemi orta seviye kargo ve savaş gemisi olduğu için 70 Dolar. Oyunda premium tarzında bir şey mevcut değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 i leri nasıl yapıyorsuın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 20 dakika önce, tiLi dedi ki: i leri nasıl yapıyorsuın?? Nasıl anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Hababam Sınıfı’ndaki Ahmet gibi nasıl da herkese düzgün cevap vermiş, utanın Paticiler. Gidin Xenocide’la dalga geçin, bırakın ekmeğinin peşindeki çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 eyvah mahmut hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Tunelin ucu bombok bi yere cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Star citizen 70 dolarlik paket, mail degisim mevcut. Fiyat: 900 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
squzy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 On 25.07.2022 at 17:23, heaven37 dedi ki: Star citizen 70 dolarlik paket, mail degisim mevcut. Fiyat: 900 TL merhabalar. ilgileniyorum bana özelden yada mail üzerinden ulaşır mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 12 saat önce, squzy dedi ki: merhabalar. ilgileniyorum bana özelden yada mail üzerinden ulaşır mısınız ? satıldı hocam hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar