Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2022 - 2023 JJ Sezonu

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçemizin geçtiğimiz hafta sonu Arabam.com Konyaspor ile oynadığı maçta tribünlerde yaşanan bazı tezahüratlar sonrasında taraftarlarımıza 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanun kapsamında “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatları gelmeye başlamıştı.

Süreci yakından takip eden Kulübümüz, resmi akredite derneklerimizden biri olan Hukukçu Fenerbahçeliler Derneğimiz ile koordineli olarak çalışmalara başladı. Bu bağlamda ülke genelindeki 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verilmektedir.

Değerli taraftarlarımızın, kendilerine gelen tebligatlar ile ilgili hukuki sürecin takibi için aşağıda yer alan mail üzerinden bizimle iletişime geçmelerini rica ederiz.

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

Mail: [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

FuCKiR, 10.03.2023 01:00 tarihinde dedi ki:

Yaaaani beklenen oldu. Büyük balık küçük balığı önce tokatladı sonra yedi

Sevilla'da bi nane yok eskisi gibi değil, Rakitiç dışında özel oyuncusu da yok, o da emekli olacak neredeyse zaten.

Evet turu geçemeyiz ama bu maçtaki salaklığımızdan ötürü olur bu.

Sosyal ağlarda paylaş

turk liginde olsa hakemin kafasini yarin nasilsa dikisleyip sizin macinizi yonetirler de avrupa macinda yapmayin bence

Alıntı

Derbi başlamadan önce Cristian ve Arda'nın sebep olduğu gerginlik sırasında maçın yardımcı hakemlerinden Tarık Ongun'un da kafası yarıldı !.. Saha içindeki gerginliği gözlemleyen yardımcı hakemin kafası, tribünden atılan yabancı maddeden ötürü yarıldı. Hakemin kafasına dikiş atıldı. İşte o an!

https://beinsports.com.tr/haber/hakemin-kafasi-boyle-yarildi

ben bikere oldu sanmistim simdi arastirinca gordum 2 kere yarmislar ayni hakemin kafayi 😄 

sardalya tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Vasatın 1 tık üstü adamlardan kurulu takım için çok da umutlanmamak lazımdı. Tarihin en kötüsü sevillası yine istediğini aldı. Valencia da küçük maçların büyük oyuncusu net. Fener haklı sözleşme konusunda diretmekte. İstediği ücretin yarısını versinler en fazla

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...