Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 https://www.ghostbusterssu.com/ 4vs1 asimetrik pvp. geliştirici illfonic, friday 13th ve predator hunting grounds'u yapmışlardı. predator'ü hala oynuyorum arasıra. çıkış tarihi 2022 içinde ama epic 1 yıllık timed exclusive olacak gene sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 evet bu oyunlar epic showcase de çıktı , return to moria falan sonunda epic yazıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Ghostbusters konspeti yeni jenerasyona tutmadi ya, bizim gibi totosundaki killar agarmis adamlar da bunu oynamaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 epic'te ön-sipariş 69₺ şu anda, ilgilenenlerin dikkatine. predator: hunting grounds aynı şirketten aynı fiyatta çıkmıştı, sonra steam'de çıkınca beşe katladılar, bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 çıkmış, içerik biraz az gibi ama fiyatı kötü sayılmaz bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 bugün bayağı oynadım, ghostbusters hayranları için eğlenceli bir oyun olmuş. dan aykroyd ve ernie hudson da var sesleriyle karakterlerini canlandırıyorlar. hayalet oynamayı bceremedim ama onun için almamıştım zaten. hatırı sayılır customization var, grafik tarzı da 90'lardaki çizgifilmi andırıyor biraz. bu fiyata eğlendirdi gayet. sonradan daha fazla hayalet ve harita ücretsiz ekleyeceklerini yazmışlar bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar