zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 şimdiye kadar 3-0'dan dönen takım sayısı 0. imkansız yani. bi de bugün instagram'da gördüm gsw bi playoff maçında evinde 12-13 milyon dolar kazanıyormuş. evde bitirmek istemişlerdir. olur da buradan dönerse seri zaten luka goat olur artık.
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Boston finali supriz oldu bana. Miami oynar diye düşündüm. GSW banko geldi zaten. İlk maçlar sonunda 1-1 seri. Boston a gidiyor takımlar.GSW den evinde 1 puan almak çok avantajlı Boston için ama @zipizip in de yazdığı gibi GSW kedi fare yapabilir. İbre biraz daha GSW den yana ama supriz de olabilir
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 maçların arasında 3 gün olması hiç olmadı ya. soğutuyor seriden insanı. şehir değişiminde 3 gün diğer maçlar iki gün olaydı bari.
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 0 şans verdiğim gsw şampiyon oldu. silik looney saçları değiştirdikten sonra +20 skill kazanmış gibi oynadı tüm playoff. wiggins ve poole'a çok sevindim yalnız.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 On 21.05.2022 at 13:11, ahmedinejad dedi ki: Gsw şampiyon gibi oynuyor. Doğudan kim gelirse gelsin 4-2 falan alırlar gibi. Ha Dallas bu maçı kesin alacak mesela. 4. Maç belirleyici olur bu seri için. Sonucu da bilmisim ha.
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Vay arkadaş GSW ye hiç şans verilmezken şampiyon oldular. Hem de zorlanmadan. Curry inanılmaz farklı tarzda bir oyuncu. Gerçekten GSW yi şampiyon yaptı diyebilirim. Her ne kadar Phoenix erken elenmiş olsa da play off lar zevkli idi
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 zorlanmadi demek dogru olmaz da net sampiyon oldular, ben de vermiyordum hic sans. Durant'li gsw'yi overpowered buluyordum o sampiyonluklarina bi tik daha az saygi gostersem de, bu sampiyonluklari sonuna kadar saygiyi hak ediyor.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Haklı ama iki finaliste de kimse şans vermiyordu. Ben play-off tree belli olduğu zaman Boston - Dallas finali olur dediğimde accayip Benjamin geçmişlerdi benimle. Nets'i sonra da Bucks'ı geçeceğine kim ihtimal verirdi Boston'un? Batıda da Phx, Mem hatta jazz GSW'dan çok daha iddialı adaylardı. MUHTEŞEM bir play off süreci yaşadık. Gene olsa da gene uykusuz kalsak.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Middleton sakat olmasa Bucks kazanırdı bence ama Sakatlıktan geçen senelerde en çok çeken takımların başında geliyor warriors .Hak ederek kazandılar denebilir çok rahat. Kendisini hiç sevmesem de (bug abuse gibi adam seyir zevkini bozuyor) , Curry için tarihin en iyi shooter'i diyebilir miyiz?
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 4 saat önce, Silphatos dedi ki: ben de bilmişim benimki tam sayilmaz, 2,turdan sonra mi ne verdim oyu. playofflar oncesi olsa gsw demezdim.
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 2 saat önce, Masticore dedi ki: Middleton sakat olmasa Bucks kazanırdı bence ama Sakatlıktan geçen senelerde en çok çeken takımların başında geliyor warriors .Hak ederek kazandılar denebilir çok rahat. Kendisini hiç sevmesem de (bug abuse gibi adam seyir zevkini bozuyor) , Curry için tarihin en iyi shooter'i diyebilir miyiz? tarihin en iyi shooter'i ama bu unvan adamin diger ozelliklerini golgeliyor sanki. Inanilmaz bir savunmaci ve muthis bir ball handler, adama deseler kardes 3luk yasak artik, gider ayni performans orta mesafe de atar derozan style.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 benimki sayılrı final bittikten sonra verdim
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 ben halen hiç sevmiyorum karakter vs. olarak ama cidden sonsuz saygıyı hak ediyor curry ya, herif cidden çaldı tokatlaya tokatlaya muazzam bi iş hak ettiler de yani, tertemiz oynadılar.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Luka Doncic neler yaptı öyle. Abavvv
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Uzatmaya goturdukten sonraki sevinci efsane
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Hafta sonuna eşleşmeler olacak.. Hadi bakalım önden tahmini olanları görelim. Benim tahminim doğudan M. Bucks final oynar, batıdan da Denver gelecek gibi görünüyor. Bu arada Alperen de umarım önümüzdeki sezon iddialı bir takıma takas olur
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 (düzenlendi) Eşleşmeler belli oldu. Bir anket açsak mı? @Silphatos Nisan 16, 2023 vivavale tarafından düzenlendi Anket, pls
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 sen de açabilirsin herkes açabiliyor anket
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Kings ne etti öyle. Curry altın tepside maçı sundu hatalı mola ile kings de istemem maç sizin olsun dedi. Bu sene zevkli kings elerse yürür gibi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Şu maç sonu kings için milat olabilir. Altın tepsideki maçı alamadılar.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 curry garip adam ya kötü oynasa bile bir şeyler yapıyor damgasını vuruyor bu sene de bir şampiyonluk çıkarsa bu adamın toplarını heykel yapsınlar
Öne çıkan mesajlar