Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Genel

2022 Şampiyonu kim olacak?  

19 oy

1. 1. 2022 Şampiyonu kim olacak?

• Phoenix Suns
      3
    • Milwaukee Bucks
      2
    • Miami Heat
      1
    • Memphis Grizzlies
      1
    • Boston Celtics
      3
    • Philadelphia 76 ers
      1
    • GSW
      6
    • Dallas
      2

Bu anket yeni oylara kapalı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

şimdiye kadar 3-0'dan dönen takım sayısı 0. imkansız yani. bi de bugün instagram'da gördüm gsw bi playoff maçında evinde 12-13 milyon dolar kazanıyormuş. evde bitirmek istemişlerdir. olur da buradan dönerse seri zaten luka goat olur artık.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Boston finali supriz oldu bana. Miami oynar diye düşündüm. GSW banko geldi zaten. İlk maçlar sonunda 1-1 seri. Boston a gidiyor takımlar.GSW den evinde 1 puan almak çok avantajlı Boston için ama @zipizip in de yazdığı gibi GSW kedi fare yapabilir. İbre biraz daha GSW den yana ama supriz de olabilir

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

0 şans verdiğim gsw şampiyon oldu. silik looney saçları değiştirdikten sonra +20 skill kazanmış gibi oynadı tüm playoff. wiggins ve poole'a çok sevindim yalnız. 

Mesaj tarihi:
On 21.05.2022 at 13:11, ahmedinejad dedi ki:

Gsw şampiyon gibi oynuyor. Doğudan kim gelirse gelsin 4-2 falan alırlar gibi. 

Ha Dallas bu maçı kesin alacak mesela. 4. Maç belirleyici olur bu seri için. 

Sonucu da bilmisim ha. 

Mesaj tarihi:

Vay arkadaş GSW ye hiç şans verilmezken şampiyon oldular. Hem de zorlanmadan. Curry inanılmaz farklı tarzda bir oyuncu. Gerçekten GSW yi şampiyon yaptı diyebilirim. Her ne kadar Phoenix erken elenmiş olsa da play off lar zevkli idi

Mesaj tarihi:

zorlanmadi demek dogru olmaz da

net sampiyon oldular, ben de vermiyordum hic sans. Durant'li gsw'yi overpowered buluyordum o sampiyonluklarina bi tik daha az saygi gostersem de, bu sampiyonluklari sonuna kadar saygiyi hak ediyor.

Mesaj tarihi:

Haklı ama iki finaliste de kimse şans vermiyordu. Ben play-off tree belli olduğu zaman Boston - Dallas finali olur dediğimde accayip Benjamin geçmişlerdi benimle. Nets'i sonra da Bucks'ı geçeceğine kim ihtimal verirdi Boston'un? Batıda da Phx, Mem hatta jazz GSW'dan çok daha iddialı adaylardı. MUHTEŞEM bir play off süreci yaşadık. Gene olsa da gene uykusuz kalsak.

Mesaj tarihi:

Middleton sakat olmasa  Bucks  kazanırdı bence ama Sakatlıktan geçen senelerde en çok çeken takımların başında geliyor warriors .Hak ederek kazandılar denebilir çok rahat.

Kendisini hiç sevmesem de (bug abuse gibi adam seyir zevkini bozuyor) , Curry için tarihin en iyi shooter'i diyebilir miyiz? 

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Masticore dedi ki:

Middleton sakat olmasa  Bucks  kazanırdı bence ama Sakatlıktan geçen senelerde en çok çeken takımların başında geliyor warriors .Hak ederek kazandılar denebilir çok rahat.

Kendisini hiç sevmesem de (bug abuse gibi adam seyir zevkini bozuyor) , Curry için tarihin en iyi shooter'i diyebilir miyiz? 

tarihin en iyi shooter'i ama bu unvan adamin diger ozelliklerini golgeliyor sanki. Inanilmaz bir savunmaci ve muthis bir ball handler, adama deseler kardes 3luk yasak artik, gider ayni performans orta mesafe de atar derozan style.

Mesaj tarihi:

ben halen hiç sevmiyorum karakter vs. olarak ama cidden sonsuz saygıyı hak ediyor curry ya, herif cidden çaldı tokatlaya tokatlaya muazzam bi iş 

hak ettiler de yani, tertemiz oynadılar. 

• 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Hafta sonuna eşleşmeler olacak..

Hadi bakalım önden tahmini olanları görelim.

Benim tahminim doğudan M. Bucks final oynar, batıdan da Denver gelecek gibi görünüyor.

Bu arada Alperen de umarım önümüzdeki sezon iddialı bir takıma takas olur 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

curry garip adam ya kötü oynasa bile bir şeyler yapıyor damgasını vuruyor 🙂 bu sene de bir şampiyonluk çıkarsa bu adamın toplarını heykel yapsınlar

• Yeni Oluştur...