vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Evet dostlar genel bir NBA başlığımız olsun; Lakers starları ile katılamadı, bu sabah durantli nets in süpürülmesinden sonra anket ile beraber bu sezon şampiyon tahminlerini alalım. Ben, Morant hayrani olarak Memphis demek istiyorum ama zor gibi. 76 ers da Harden reyzin gelmesi ile ivme kazandi, diğer yandan Miami oldukça iyi. Dallas da farklı oyun stili ile sürpriz yapabilir. Evet sizin de tahminleri alalım. Her ne kadar saatler uymasada gençliğimiz deki gibi sabaha kadar maç takip ettiğim oluyor. Maç maç da yorumlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 (düzenlendi) 76ers böyle giderse 3-0 dan seri veren ilk takım olacak. Bunu da ancak onlar basarirdi zaten. golden state ve Milwaukee final oynar. Giannis ikinci kupasını da alır. Nisan 26, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 embid cosar ya simdiki mac atar bi 45 alirlar. nasi bulls giannis'a karsi tamamen cevapsiz, ayni durum da raptors ve embid icin gecerli. Baya guzel geciyor yalniz ilk tur, maclar cok kaliteli olmasa da. Bu kadar ter kan gozyasi gormediydik ne zamandir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Bulls şaşırtti beni açıkçası. Derozan lu kadro ile normal sezonda rekabetçi oynadılar ki sezonda Bucks dengesizdi. Ben supriz bekliyordum ama erken havlu attı Bulls. Bucks da Playofflarda toparladi ama yine de final oynayabileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 lonzo sakat, lavine diz agrilarina ragmen oynuyor, bir de bulls'a en ters gelicek eslesmelerden biri bucks idi. Yani atletik uzunlara karsi bir cevaplari yok. Vucevic savunmada sagindan solundan gecenleri izlemekle mesgul, Patrick williams ile derrick jones'un savunmasi da bi yere kadar. Lonzo + caruso olunca inanilmaz bi perimetre savunmasi oluyor ama bulls'un, hani saglikli bulls utah ile fln eslesse kabusu olabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 (düzenlendi) Trae Young napmis ya 2-12 FG, 0-5 3PT 41 dakika da muthis uretim dsf diger tarafta da duncan robinson normal sezon performansini bulmus 0-5 3PT Nisan 27, 2022 senko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Miami savunmada çok parçalayıcı bir takım. Sindirdiler resmen Atlanta'yı. Boston Miami maçı olacak mı tabloya bakmadım ama olursa kıran kırana olur süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Boston da guzel parcaladi valla, icimin yaglari eridi izlerken, KD'ye notrüm de su kyrie ibnesinden nefret ediyorum sdf isin ilginci bakiyorum, millet KD'ye kesmis faturayi da, supurulmenin esas suclusu kyrie, ilk mac sonrasinda tamamen sindi, hadi KD'ye top aldirmiyorlar, topsuz alanda tecavuz ediyorlar adama, ama macta kyrie'i izleyin, 0 efor adam. yazik drummond fln topsuz perde getiriyor, kyrie siyrilsin top alsin fln diye, adam kosede bekliyor oyle. Bedava verilse takima alinmayacak bi adam kyrie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Miami net surpriz yapabilir. Suns bekledigimden kotu su an ama ritim yakalarlar. Acik ara favori olmamasi guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Kyrie ye o konuda ben de çok kirginim. İlk maçta çok iyiydi seriyi kesin çevirir dedirtti. Hatta playofflar başlamadan nets ile eslememek için bı kaç takim sıralama kaybetmeyi dahi kaybetmeyi göze aldıkları haberleri yayıldı ama ilk eslesmede GG Young ya adamım inanılmaz bir stamina var adamda, Morant den sonra takip ediyordum ama kötü eslestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 ben durant olucam kyrie'yi ben eşşeğim etmelerini söylerim takımdan ama çok yakınlar. hayatta yapmaz öyle bi şey sdfa miami'de butler yoktu dün, dizinde yanma mı varmış neymiş, umarım uzun sürmez de ben miami'nin şampiyon olabileceğini düşünmüyorum ya. geçen sene de çok umutlandırmıştı. bucks harici kim şampiyon olursa olsun okay benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 boston fena patladı bucks karşısında ya ilk maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 sürpriz olmaz ise oradan Bucks rahat üst tura çıkacaktır. Asıl Heat 76 ers ne olacak. Seriden Heat çıkarsa finale gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Embid belki üçüncü maça yetişirmiş. Bu halde miaminin elenme şansı çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 memphis'te draymond'un atildigi curry ve thompson'in iyi atamadigi maci alamadi. Takimin deneyimsizligi, Ja'nin suc secmeyi becerememesi iyice goze carpti bu macta. Bir de nasi basardilarsa hucum rebound verip durdular gsw'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Draymond hem adamın yüzü tokatlıyor hem çekip indiriyor hem de mal mal hareketler yapıyor. GS seriyi geçer 4-1 falan. Memphis çok toy buralar için. Celtics de psikolojik olarak çok zayıf bir takım. 4-2 geçer bucks. Dallas Phoenix'i de 4-2 geçer gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Draymond yaşlandıkça pisleşti iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 ay dün phili-miami maçını izlediniz mi? sikini sallaya sallaya kazandı heat maçı. bi embiid nelere kadirmiş ya. suns da içinden gelmiş dallas'ın. izleyemedim onu da 5 DE MAÇ MI OLUR YA???!?1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Boşuna MVP adayı değil. Phoenix geçen sene elinden kaçırdı şampiyonluğu bu sene mental olarak da hazır gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Ja ya sallayanlar bu gece cevabını aldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Ja'ya sallayanlardan degilim de, playofflarda istikrarsiz gidiyor sayi uretimi konusunda. Bir de bu macta da cok kotu sutlar secti, ama girdi bu sefer isolation yapayim perde ile istedigim savunmaciyi alip iceri gireyim ne kadar sure etklli olabilecek bakalim, her basarili Giannis duvari oruldugunde Ja'nin efektifligi de azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Yeni kuşak, ja da dahil başka bir seviye. Muhteşem bir nesil geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Maçın başında bı kaç oyuncu pert ettiler GSW den Morant ya adamım, maymun etti içeriyi. NBA dediğin zaman Morant tarzı oyuncu izlemeyi istiyorum. Yoksa dev uzunlar ya da 3 sayicilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Boston seride 1-1 i yakalamış. Fark da çift haneliydi maç sonu. Yunan denize gömülecek mı acaba cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Play-Off başlamadan önce twitter'da Boston-Dallas finali mümkün dediğimde pek bi dalga geçmişti benimle millet. Ben hala mümkün görünüyorum. Middleton dönse dahi Boston geçer seriyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar