ekinekin Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Arkadaşlar, astım hastasıyım ve toplumsal olaylarda fotoğraf çekmek istiyorum. Polisin attığı gazlara karşı kendimi hangi tür filtre ile korurum. Maske ve filtre hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın. Teşekkür ederim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 dis guclerin ulkemizi karistirmasina izin vermeyecegiz. el ele verdik bu ulkenin gelecegi icin!
ekinekin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 gaz maskesi hakkında bilgi vermekten korkan, tuzak diyenler çok komiksiniz. çekilin aradan, bilgisi olanlar cevap versin.
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Bilgimiz yok. Biz kedi sitesiyiz.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 16 saat önce, ekinekin dedi ki: gaz maskesi hakkında bilgi vermekten korkan, tuzak diyenler çok komiksiniz. çekilin aradan, bilgisi olanlar cevap versin. gazeteci değilsen, basın kartın yoksa, "fotoğraf çekmek istiyorum" diye bahaneyle gitsen bile seni polise mukavemet ve anayasal düzeni zorla yıkmak suçundan tutuklayıp, savcı emriyle hapse sokabilirler. "çok komik" değiliz, Türkiye'de yaşıyoruz. Biber Gazı için değil ama genel olarak Gaz ve Toz için 3M maskeleri satılıyor Hepsiburada'da, oraya bakabilirsin, takılabilir filtreli olanlar var.
Öne çıkan mesajlar