marvella Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 (düzenlendi) Selamlar değerli patililer, Şuan aktif kullandığım oyun ve yayın odaklı kullandığım bilgisayarı upgrade etmeye karar verdiğim için satmayı planlıyorum. Fiyat ve satış konusunda tecrübeli değilim pek dolayısı ile öneri ve fikirlerinize açığım.Parça parça satış yapabilirim dolayısı ile direk ana parçaları söylüyorum. ryzen 5600x (kutu var/garanti yok) msi ventus 3x OC 3070(non lhr kutu/ tr garanti var) asus prime b550 prime ( kutu var/garanti yok) corsair cx750m psu (kutu var/ garanti yok) gskill trident z 4x8gb ddr4 3200mhz ram (ramleri 2x8 olarak satarım) corshair 400c kasa cooler master seidon 240v Sıvı sogutucu Fiyat belirlemek malum zor. Bazı parçalar eski ve fiyatı yok bazıları ise dolardan dolayı indili çıktılı. Tekliflerinize açığım. Herkese iyi alışverişler dilerim. Mart 6, 2022 marvella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 (düzenlendi) yanlış balta, sildim Mart 6, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 aa ne güzel aradığım pc diye ciddi ciddi bir baktım sonra kullanıcıya baktım kim bu arkadaş diye permanent balta atmış adam kendine önceki başlığı ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 evet böyle madalyasız admalarda bi geriye dönüp bakmak lazım sdfs. baya tatlı topikmiş anadolu irfanı kokmuş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 (düzenlendi) Patinin geldiği hale bak yazık. Mart 7, 2022 marvella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar