roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 elinde fazladan, artık kullanmadığı vs 2 tb hdd olan varsa talibim. aktif olarak kullanmayacağım, ölü fiyata alırım kaçsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 (düzenlendi) Toshiba 2 TB USB external HDD var bende. Adaptörsüz şekilde laptopa vs bağlayıp kullanabilirsin. Geçen yıl almıştım, dün 10 TB alınca boşa düştü, müsait yani. Mesaj atarsın özelden. Şubat 20, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 External olması sorun değil bu arada. Bende de 10 yillik seagate vardi, kutuyu söküp icindekini pcye sata kablosuyla taktim, simdi sorunsuz extra 2tb depom var. Yillarin yatirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Teşekkürler, letgodan aldım dün gece bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 ah be görmemişim. tekrar ihtiyaç olursa 2/4tb kullanmadığım disk var elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar