chicagolu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 slm, 2013 yilinda crusader kings 2 adli oyun sayesinde bu forumu bulmustum, epey bi ban yemisligim vardi ama ergendik o zamanlar, sene olmus 2022 tekrar geleyim dedim. aslinda newyorkta yasiyorum ama chicagoyu cok seviyorum, white sox taraftariyim. south side yani ayaginizi denk alin benle konusurken. Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 4 saat önce, chicagolu dedi ki: slm, 2013 yilinda crusader kings 2 adli oyun sayesinde bu forumu bulmustum, epey bi ban yemisligim vardi ama ergendik o zamanlar, sene olmus 2022 tekrar geleyim dedim. aslinda newyorkta yasiyorum ama chicagoyu cok seviyorum, white sox taraftariyim. south side yani ayaginizi denk alin benle konusurken. crymearivercia vardı şikagoda mı amerikada mı niyorkta mı ne yaşadığını iddia ediyodu sanki sen misin o Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.