ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Eroin overdose, 54 yaşında. https://nypost.com/2021/09/06/actor-michael-k-williams-found-dead-in-nyc-apartment/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 yazık etmiş kendine, hiu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 You come at the king, you best not miss. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 hosuma gittiginden degil tabi ama, abinin eroyinden gitmesi kafama oturdu, daha da epiclestirdi karakteri gozumde, su testisi su yolunda kirilir, topragi bol olsun, su sahneyi cok seviyorum, buyuk kan davasinin baslangici, ve narrative olarak muazzam seyler oluyor bence omarin marlonun full house una .45 likleriyle isemesi `mony dont got owners, only spenders` `boy you confuse me for a man who likes to repeat himself` fln gibi acayip atarli sozleri , iki karakteri de guzel ozetliyor yasananlar, RIP omar baskan, gelmis gecmis en iyi dizinin en sevilen karakteri, benim icin tartisamiz oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 (düzenlendi) Lan islikla hala bende yuruyorum abiden takildi agzima. Rip mate Eylül 7, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 I thinks not terrell I thinks not kullanıyom ben de arada ama anlamıyo kimse asfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar