Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PDF'te commentler görünmüyor


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bir çalışmam vardı, inceleyen hakem pdf üzerinden düzeltme istediği yerleri highlight edip comment yazmış. Ben highlighted kısımları görüyorum ama commentler boş görünüyor (hem Windows hem macOS'ta kontrol ettim, Acrobat Reader'ım güncel görünüyor). Benzer bir durumla karşılaşan var mı? Editöre mail falan attım ama benden kaynaklanan bir sorunsa çözeyim bir an önce.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dökümanla ilgili başka bir derdim var şimdi. Birileri jet hızıyla cevap verebilirse çok sevinirim.

Normalde word'de yazmıştım bu makaleyi, denklemleri falan yazınca numaralandırmak için denklemin sonuna #(1) falan yazıyorum, denklem numarası en sağa gidiyor otomatik olarak ve # işareti görünmez oluyor. Yalnız word dosyasını bu derginin sistemine yükleyince dosya pdf'e dönüşüyor ve pdf'te denklem numarası sağa yaslı olarak değil de atıyorum a+bx#(1) şeklinde görünüyor.

Cinlik yapıp pdf formatına kendim çevireyim, sisteme öyle yükliyim, pdf olunca göründüğü gibi kalır dedim. Yüklediğim PDF'te her şey normal görünürken sisteme yüklendiği anda yine a+bx#(1) şekline dönüyor numaralandırma.

Nasıl bir aktivizm yapabilirim ben buna?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu ilk yazdığım olayla ilgili editörden 3 günde cevap aldım. Bu denklem numarası olayı da muhtemelen baskıya hazırlanırken sorun olmayacak ama hakem bunları düzeltin demiş. Şimdi sistemden kaynaklanan hata desem anlatamam. Bakalım .doc'a çevirdim denklemler imaj olsun diye. Yerse öyle yapacağım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...