µh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 (düzenlendi) Selam, Bir oyunu 3d yazıcıyla custom çıkarıyoruz ama kartlarını nerde nasıl bastırsak karar veremedik. Daha önce böyle bir şey yapan var mı, makul kalitede en ucuza nasıl çözülür bu iş? İnternette ya gidip doğrudan özalitçide kalın kağıda bastıran var ya etiket kağıdına çıktısını alıp plastik iskambil destelerine yapıştıran vs. Kartvizit büyüklüğünde olsa bile olur ama plastikimsi olsun, nemden el kirinden etkilenmeyecek bir şey olsun istiyorum. 250 civarı adet ama tabii farklı farklı çoğu. Yardım piliz. Ağustos 1, 2021 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 ozalitçiler bu işler için var abi. izmirde mesela ctrl+p diye bi ozalitçi var, orjinali gibi bastırırsın. şehir belirtmemişsin büyük ihtimal istanbul, bir sürü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Baskı dosyaları var mı ki elinizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Ankaradayim, Kac g kagida bastirmak lazim gibi bilgiler lazim bana. Baski dosyasi olarak pdf var elimde ama milimetrik olarak onlu arkali ayarli degil sanirim onla da ugrasmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 350gr bastır iskambil kagıdı gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 https://www.baskiadam.com/oyun-karti-baski/ Burdan bastırdım. Kalite iyi, fiyat idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 (düzenlendi) Abiler.. gizli hedefin (Risk) bi dünya kuralı varmış çocukken laylaylom kural koyup oynuyorduk bunu oyun konsept 1500 li yıllara dayanıyormuş maşallah.. Nisan 23, 2024 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar