paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Selam, Önemsemediğim için erteleyip durmuştum. Bugün giriştim. Yarım litre balçık ve 5~6 avuç yaprak ve dal kurusu temizledim. Cam tavana suyu dökünce artık hızla tahliye edebiliyor 4 köşeden. Ön camın dibi fena olmuş ama; o kadar da ağaç altına park etmeme rağmen hem de. Bildiğin hamster yuvası gibi ortam oluşmuş. Toz toprak da çamur olmuş tabi ayrıca. Giderleri tıkayıp o alanda kontrolsüz su birikmeye başlamış bile. Elektrik süpürgesi, basınçlı hava ve su ile güzelce temizledim. Hortumların içine elimde hazır olan 5x0,22mm² kablo (Pronet'in data kablosu) vardı, onu saldım. Biriken suların araç içine girdiği çok araca şahit oldum. Benim gibi unutan veya daha önce hiç yapmamış olan varsa kontrol etsin aksilik yaşamadan. Klimanın yoğuşma suyu hattı kaldı. Akabinde de klimanın fanı ve kabin radyatörünü temizleyeceğim. Aslında bu yaz temizliğinin konusu Saygılar.
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 silecek suyu deliklerine yapacak bir şey var mı değiştirmek mi lazım
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Selam, Silecek suyu deliklerinin (ön cam su nozulları/fıskiyeleri olarak algılıyorum) kireç bağlamasından şikayetçiysen söküp biraz sirkede bekletebilirsin. Saygılar.
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 (düzenlendi) Benim aracın silecek suyu deliklerinden su çok basınçsız çıkıyor ne yapılabilir ? Cama ulaşmıyor bile diyebilirim su Temmuz 6, 2021 monoscope tarafından düzenlendi
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 buyuk ihtimalle borulari cikmistir/gevsemistir ya da delinme, yirtilma gibi bisey olmustur. Kaputu acip da silecek suyu siktiginda gorebilecegin kadar kolay bi yerse anlamasi kolay. Yok degilse silecek su pompasi veya haznesinin oradan da bir kacaktan suphelenilebilir.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 silecek son çıkış yeri var ya onları değiştirin 2 yılda bir. silecek memesi, a3 için teki 45 tl
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Ondan once kireclenme var mi diye bakip, varsa sirkeli suyla kireci temizlemek de lazim. Eger benzinliklerde falan araba yikatiyorsan ya da silecek suyunu kirecli suyla karistirip koyuyorsan bir ihtimal kireclenmis olabilir cikisi.
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 bir de arabanın içine kumaş torbada 1 kilo pirinç koyarsanız yazın klima etkisi yapıyor güneş altında beklemiş araçta ben 100 gramla denedim, it works
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Selam, Kışın, onu çorap içine koyup ön camın dibine uzatıp nemi emdirmiyorlar mıydı? Saygılar.
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 (düzenlendi) reis baldo vardı kıyamadım sdfdsf ucuz pirinç alıp daha çok koycam bana baya fark etti gibi geliyor yazın arabaya binince daha az nemli oluyor içerisi Temmuz 7, 2021 fresia tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 https://www.hepsiburada.com/miss-flora-ortam-nem-alici-jel-p-hrmar090835
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Selam, Nemi emen pirinci arada güneşte kurutmak gerekiyor. Bu jel ise 3 ay süreyle hizmet vaad ediyor. Ben basmaticiyim! Saygılar.
Öne çıkan mesajlar