benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 emektar laptopuma ssd takıp, kendi hard diskini dvd slotundan takmak istiyorum.hard diske yüklediğim oyunlarda filan performans azalır mı bu şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 sanmam, DVD slotu da sata. zaten verip vereceği 70-80mb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Bisey olmaz, hdd'den alabilecegin max performansı almaya devam edersin, ama iste bi tarafta ssd hızı varken oyunlarin bekleme süreleri falan sinir edebilir, onu da kisa zamanda ssd yapman dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Ben bununla ekstra ssd olsun diye eski bi laptopa takmıştım feci kötüydü performansı sonra senin gibi hdd ile swapladım yine native portundaki gibi bi performansı olmadı ama gözle anlaşılabilecek bir fark da değildi r/w benchmarklar ile anlaşılıyordu. Belki cihaz sıkıntılıydı belki de güç kazanımı için o port özellikle o şekilde üretilmiş bilmiyorum artık. Performans olayına gelince loading harici bir problem olabileceğini sanmıyorum çünkü emektar laptop diyorsun performans isteyen bir şey oynamayacaksın sanırım? POE tarzı dinamik asset yükleyen bir oyunsa acı çekersin aksi bir problem yaratmaz. Hoş poe canavar sistemde de boktan çalışıyor ama örnek olsun diye verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 aynen eski laptop, çok oyun oynamıyorum zaten.normal hdd hızından daha düşük performans verir mi diye merak etmiştim.gerekli oyunları ssd'ye yüklerim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Eski laptopta yeni ssd, ssd'in fabrika read/write rate degerlerine yakin degerler gostermeyebilir. Ama hdd ye kiyasla, yine de ciddi performans artisi alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 (düzenlendi) hdd'nin kendisi yavaşlar mı oraya takınca diyor ya, hissetmezsin onu dediğim gibi. zaten kağnı gibi alet Haziran 25, 2021 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar