ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Selam, iş gereği müşteri vpn toollarını kurduydum. Fakat nadiren bu app'Leri kullaniyorum. Startup'ta çalışan itemların listelendiği SysPref > user & grp'ta bu app'ler görünmüyor. bikaç bakındım, aşağıdaki dizinde bu appleri buldum; /Library/LaunchDaemons Buranın içinde, disable etmek istediğim iki app var, biri citrix, biri de fortiClient; com.citrix.ctxusbd.plist com.fortinet.forticlient.sandbox.plist com.microsoft.office.licensingV2.helper.plist com.docker.vmnetd.plist com.fortinet.forticlient.servctl.plist com.microsoft.teams.TeamsUpdaterDaemon.plist com.fortinet.forticlient.appfw2.plist com.fortinet.forticlient.vpn.plist homebrew.mxcl.openvpn.plist com.fortinet.forticlient.config.plist com.fortinet.forticlient.wf.plist org.openvpn.client.plist com.fortinet.forticlient.epctrl.plist com.microsoft.OneDriveStandaloneUpdaterDaemon.plist org.openvpn.helper.plist com.fortinet.forticlient.fmon2.plist com.microsoft.OneDriveUpdaterDaemon.plist org.virtualbox.startup.plist com.fortinet.forticlient.fssoagent_launchdaemon.plist com.microsoft.autoupdate.helper.plist Böyle bu 3rd partileri yönetebileceğim, yaygın bi tool var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 https://nektony.com/mac-app-cleaner ben bunu kullanıyorum, bilemedim ama istediğin şey mi bu mu startup programları disable etmelik bi özelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 valla böyle uygulamalar bana malware gibi geliyo. alfred gibi sevilen sayılan, olmazsa olmaz app gibi bişi yok mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 ismi çok ofsayt biliyorum ama, little snitch gibi bi uygulama ile tüm bağlantıları kapatınca pek sıkıntısı kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Mac kullanırken bunu kullanıyordum ben güvenlik duvarı olarak: https://radiosilenceapp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 (düzenlendi) LuLu kullaniyorum yukaridaki yazilmis iki alternatif yerine. Resource acisindan daha hafif olmasi ve open source olmasi dolayisiyla tercihim. Benim gozumde alfred, hazel gibi olmazsa olmazlar kategorisinde. edit: komple startupdan kaldirayim, applerden kurtulayim tarzinda bi amac varsa paketleri engellemek yerine, yine LuLu ekibinin KnockKnock uygulmasi da ise yarar bi tool. Site linkini birakayim; https://objective-see.com/products.html Haziran 24, 2021 KHaRoN tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar