Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 arkada disney muzigi canlilari gosteriyor, halbuki hepsini elimizde balta ile katledicez. direkt logosu generic oyun hissi verdi. pass. ayrica millet de ne hastaymis agac bulim, yerden cer cop toplim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Open Beta gelmiş bana, başvuru yaptığımı bile hatırlamıyorum. Alın size open beta refer link, 5 friend yararlanabilir. Friendler katıldıkça ingame birşeyler veriyormuş. https://accounts.palia.com/sign-up?referral=6ae95763-09c5-4811-bdba-34c33b060bb3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Cıks beğenmedim, seveni olur mutlaka, ama uzun ömürlü olmaz. Kısa özet : - Mmorpg farmwille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Gameplay videosu izleyecektim ama pek beğenen olmadığını fark edince vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 multiplayer olmasinin getirisi ne anlayamadim. yanyana fishing yaparsaniz bonus var diyor. tamam, baska? esin dostun instance'ini ziyaret gibi sosyal yonunden degil de oynanis olarak soruyorum. bir de tek sunucu var ve amerika'da sanirim? monetization olarak ciddi bir kozmetik dukkani var, onun disinda bir limitleme yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 (düzenlendi) arcane, 24.08.2023 14:36 tarihinde dedi ki: multiplayer olmasinin getirisi ne community feeling olayı. (deliver'layabilme ihtimallerinden bağımsız) Ağustos 24, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 ırgatlık, kölelik filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Cokomantis, 24.08.2023 17:06 tarihinde dedi ki: community feeling olayı. (deliver'layabilme ihtimallerinden bağımsız) sana cevaplar hazırlamıştım ama parantez koymuşsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar