DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Tarih kitaplarinda anlatilan o. Bizim tarih kitaplarinda en merhametli Osmanli iken batidakilerde en ocu devlet olarak gosteriliyor. Yani mantik olarak bize anlatilan kadar pamuk kalpli bir ortam olmasinin imkani yok fakat yeni nesil tarihciler biraz ekstra bias ile yetistiriliyor gibime geliyor benim. Hep propaganda tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 (düzenlendi) yani abuk durum ülkenin kanunlarını national supremacy ve state religion yapmalarından kaynaklı. oyunun yeni ayrımcılık sistemi otomatikman 0 değer biçiyor balkanlardaki tebaya. amerika'daki zenci köle kendisini karın tokluğuna çalıştıranla aynı dinden diye 20 üstü. national supremacy hani üç paşalar yönetime geldikten sonra olsa anlarım ama 1836'da öyle bir durum yoktu. release'de böyle değildi ülkeye yakıştırdıkları ayrımcılık kanunu, sonradan değiştirip işgüzarlık yaptılar. racial segregation var bir üstü ama o da alakasız diye onu vermiyorlar. amerikalı'da o var diye zenci köleler asimile olabiliyor. balkan halkları olamıyor, tamamen kapalı gene o kanunları değiştirene kadar. çok büyük bir sorun oyunda içinde osmanlı için çünkü ülkenin yarısı jizye'yi kaldırsanız bile askere alınamıyor, maaşları düşük diye sosyal mobiliteleri yok ve iş kursanız bile aç kalıp çalışamıyorlar. tamamen alakasız yani gerçekle uzaktan yakından. hadi oyunun ayrımcılık sistemi abd üstünden modellenmiş diye kazaya kurban gitti diye varsayıyordum ama şu 2 aydır reklamını yaptıkları yamada da düzeltmek yerine daha bozmayı becermişler cidden yuh artık. hindistan yeni dlc content yüzünden darmaduman oluyormuş her oyunda, gidip düzgün çalışan birşeyi de bozmayı becermişler dlc satacağız diye. bayağı da merakla bekliyordum yamayı, gene hüsran oldu. Kasım 25, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar