Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Henüz fazla oynayamadım ama başlangıcı RE4'e benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 birkaç aya gamepasse gelince oynarım ben, demo fena değildi ama 360 kağıt basasım gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 360 7'yle olan paket. 270 lira oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 genel anlamda oyun güzel, kaliteli. ama re7 kadar korkutucu değil. daha fazla aksiyon girmiş oyuna. oyunun ilk saatlerinden sonra o gerilim havası komple gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 (düzenlendi) Mayıs 11, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 ahuehuehuahehauheuhuahuehuahauehuehuhdfhjsghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Oynanış olarak bunu Resident Evil 7'den daha çok beğendim ama RE7'nin hikaye anlatımı ve tonu daha odaklıydı. Bu oyunda bölümler birbirinden hem ortam hem de oynanış olarak epey farklı. Bu da oynanışı daha ilginç hale getirip hikayeyi zayıflatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar