g0ku Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Arkadaşlar beta başvurusu yapabiliyorsunuz şuan. 6 mayısta başlayacak 3-4 mayıs dosyaları çekebilirsiniz.Başvurup key alamayanlar benle iletişime geçerse pm den key için yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Mac OS da calisiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g0ku Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 bılemıyorum sayfadan kontrol edebılırsın key ıstersen sole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Ben bir tane key alabilirim varsa. Oynayacak hiçbirşey bulamıyorum. Fractured filan takılıyorum. Bu arada mmorpg önerisi varsa herşeyi değerlendirmeye hazırım. Outriders gibi new age hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 ya launcher ı yüklemek istediğimde loading ekranı geliyor fakat devam etmiyor kayboluyor sonra. daha henüz beta gelmediğinden mi ? dosyaları önden yüklemek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 ne bu kore mmo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Daha beteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 (düzenlendi) Abi, bilemedim bişey diyemiyorum ama ehhhh. 4 class var zaten sdf Bilmiyorum ya %35 olumluyum, cenerik ememoğ. Mayıs 7, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar