Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thodex vurgunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

2019-2020 kripto sezonu çok fenaydı ya. aniden feci yükselip bir süreliğine bazı insanları inanılmaz zengin etti, bence bu adam da onlardan biriydi ve bunu yatırımlarla değerlendirmek istedi, ama meyvesini alamadan ani düşüş geldi, dibin dibini gördü. Tabii ki kaçacaktı, başka şansı var mı ki? Neticede de sıyırmış balatayı. 

Düz adam yorumum budur benim sgfd işin arkasında illümünati yoksa eğer

Mesaj tarihi:

2014-15 civarında bunun sitesinden doge almıştım adı farklıydı kripto bir şeydi, sonradan thodex olan siteden dalgasına yaklaşık 300 liralık doge almıştım. O zamanlar Türkiye’de doge alınabilen neredeyse tek borsa buydu. Hatta birkaç coin daha alıp yabancı borsalara aktarmak için bu siteyi kullanmıştım. dogeyi de tamamen unutmuştum.

Elon Musk’ın tweet’leriyle doge tekrar gündeme gelince aklıma geldi. Siteyi zor buldum, hesabıma girdiğimde 300 liranın yaklaşık 30 bine çıktığını gördüm. Aslında gerçek piyasa değeri 50 bine denk geliyordu ama borsada satış fiyatı daha düşüktü. Yabancı borsaya aktarmaya uğraşmadan direkt çekim yaptım. Tam o dönem zaten kaçacak kaçtı söylentileri dolaşıyordu. Para bir gün boyunca yatmadı, ben de artık umudu kesmiştim ki ertesi sabah para hesabıma geçti. Bir gün sonra da gerçekten yurtdışına kaçtığı ortaya çıktı.

O zaman belki de çok fazla kişi doge aldı, dalgasına çıkan bir paraydı bu site de baya reklamını yapmıştı, sanırım bu adam insanların dogelerini sattı bu yüzden farklı borsalara dogeleri aktarım yapamadı ama direk parayı talep edenlerin hesabına parayı yollayabildi. Yabancı borsa ile makas çok fazlaydı herkes kendi hesabına parasını ister bende yırtarım diye düşündü ama öyle olmadı. Milyonluk borsa kurup böyle kurnazlıklar yapması da çok saçma 

Bir süre sonra da mafya bu adamı koruma vaadi ile tüm parasına çökmüş olabilir. İşin bir diğer komik yanı bir arkadaşım benim 300 liralık aldığım zamanlar 10 bin liralık almıştı, aşırı artmasından 1 yıl önce düğün masrafları için satmıştı bir şekil sabredebilse adam zengin olacaktı yada thodex vurgununda milyonları gidecekti 🙂 

Bu işten tek kazançlı çıkan kel ve ben oldum muhtemelen.

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...