allahless Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Selamlar, Kız arkadaşım yakın zamanda eve çıkacak. Birçok ev eşyasına ihtiyacımız olacak. Aranızda veya çevrenizde, taşınma dolayısıyla veya evin bir kısmını yenilemeyi düşünenler varsa birden fazla eşya almak için fısatları değerlendirmek isteriz. Normal bir araçla taşınabilecek eşyaları parça parça da almayı düşünüyoruz. Satmayı düşündüğünüz eşyalarınız varsa burada paylaşabilirsiniz, aşağıdakiler almayı düşündüğümüz parçalar: Buzdolabı Çamaşır Makinesi Ocak Minik Fırın Çiftkişilik baza Salon Mobilyaları, koltuk, kanepe vs. Ütü Saç Kurutma makinesi şimdik aklımıza gelenler. Anadolu yakasında olmanız tercihimiz. Saygılar (Paramecium'a sevgiler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 bölge ve mahallelerin facebookta komşu ağı grupları var. Kurtuluş komşu ağı var mesela sürekli bir şeyler paylaşılıyor ucuz veya hibe eşyalar. Spotçuları da tercih edin bence. Çok güzel ürünler aşırı ucuza denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Küçükyalıya yakınsanız spotçuların işgali altında olan bir cadde var oraya bakabilirsiniz mektep caddesi diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Komsu agi gruplarini bilmiyordum, bakayim ona. Kucukyalidaki yeri biliyorum. Spotcuyla muhatap olmamak icin bulamadiklarimizi oralardan toparlariz artik. Dedim ev oda yenileyen, tasinan vs varsa direkt tek nakliyeyle 4-5 parca almak ideal oluyor. Gene o tarz es dost akrabanız olursa haberleselim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar