axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 E tunca o zaman bu yüzeysel sayıklamaları geç bize biraz da sert gerçeklerden bahset. Mesela biz senin kafayı çizdiğini düşünüyoruz, sen de aynısını düşünüyor musun yoksa sağlıklı mısın? Gerçi terapiye başladıysan %100 sağlıklı olmadığının farkındasındır. Sonracığıma, eğer bi sıkıntı olduğunu kabul ediyorsan sence neden oldu? Ailenle sıkıntıların vardı ondan mı bu hale geldin falan. Ya ilginç bişiler anlat işte. Öyle düz u....u kullandım sonra kafayı sıyırdım hikayesi değildir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 (düzenlendi) resmi kimseyle paylaşamıyorum aşırı bir yalnızlığım var meraksız, inançsız, yüzeysel, şüpheli,güvenmez,genneller, antipath sıfatları var karşımda. yalnızım anladın mı ? çizik olayımın kaynağı yalnızlık Mart 28, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 solid resmi bile paylaşamazken yaşadıklarımı nasıl paylaşiyim ? daha daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 küçüklükten beri de depresyon baş ucumda her an. bu yaşımda adhd tanısı kondu ve adhd şöyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 4 dakika önce, tunca dedi ki: resmi kimseyle paylaşamıyorum aşırı bir yalnızlığım var meraksız, inançsız, yüzeysel, şüpheli,güvenmez,genneller, antipath sıfatları var karşımda. yalnızım anladın mı ? çizik olayımın kaynağı yalnızlık Herkes yalniz hayatta, yalnizlik deyip gecmek kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 ben paylaşılabilir bir mucizenin sorumluluğu ile beraber taşıyorum yalnızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 on my shoulders i support the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 boooooriiiing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 savaş falan var sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 ruhumda spiritimde ve zihnimde başka 2 ırkın parçaları var, uzaylı gibiyim iletişimde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 6 ay kadar şizofreni hastası bir ev arkadaşım olmuştu. Elemanı çok eskiden beri tanıdığım ve bana çok güvendiği için buna cesaret edebilmistim. Kendisinin yaşadığı sıkıntıları ailesinin elinin kolunun bağlı bir şey yapamamasini birinci elden gözlemledim. Mental hastalıkları insanlar çok fazla önemsemiyor ama normal hastalıklardan çok daha yıkıcı çoğu hasta ve ailesi için. Sebebinin ne olduğu tam olarak belli değil şu anki tıbbi teknoloji ile. Tedavisi için verilen ilaçlar aslında hastalığı yok etmeyi değil hastanın kendisine ve çevresine zarar vermeden hayatını sürdürebilmesine yönelik ilaçlar. Yani merhem vereyim yara iyileşsin gibi kesin bir tedavisi yok maalesef. Tunca'nın yazdıkları da bariz şekilde ortada bir rahatsızlık olduğunu gösteriyor. Uyuşturucu kullanımı bunun sebebi değil olsa olsa yan etkisi olur. Kendisi de farkında ki zaten tıbbi destek de alıyor gördüğüm kadarıyla. O nedenle alay etmek, espriler şakalar falan başta komik gelse de sizin espri olarak yazdığınız bir şey karşı tarafta derin yaralara sebep olabilir. İnternet ortamı olsa dahi dikkat etmek, karşıdakine saygı göstermek gerek diye düşünüyorum. En kısa zamanda şifa diliyorum kendisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 şu şu beliren. niye inanmıyosunuz yukardan geldiğine hala ? rasyonel bişey söyleyin artık. gece arkadaşıma gösterdim bariz görünüyor, neyin yalanındasınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 paylaşabildiğim bu paylaşamadığım neler olabilir tahmin edebiliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 (düzenlendi) trojan mı girmiş böle resim yapmış biri ? Spoiler Mart 28, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 feel these ima have to fuking lose therll be no if else feel those ima buzzing around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 thinking about how much ppl fathom me buzzing around me silling around me fuzzing me feel these ima feel those heading hazely easy feeling to easy, u want to get out, u want to be talking serene how much people can not find about me i cant take there is behave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 too much precision called, setting for difficult thought Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 i am to move, as expected im delayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 choose topic these will give me confidence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 "dont let it speak to loud" "so it is" "but i can easily too" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 neye benziyo bu dünyanın tamamındaki hastalık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 shayol ghul a kanım mı döküldü hızlı pıhtılaşan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 "The Karatheon Cycle, – Thom said curtly. Rand blinked. The Prophecies of the Dragon. – Nobody tells the ... those stories in the Two Rivers. Not in Emond's Field, anyway. The Wisdom would skin them alive, if they did. [1]" "Telling the Prophecies of the Dragon, or even possessing a copy of them, is enough to put you in prison, in Tear. [2]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 ya susun ya susun ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar