Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jujutsu Kaisen


Borlach

Öne çıkan mesajlar

@47 ciddi ciddi anlamadım hiç bir şey... kıyma makinesinden geçmiş gibi bir hikaye izledim resmen.

Spoiler

time skiplediniz tamam da bu nasıl time skip. hangisi olayın hemen sonrası hangisi 1 ay 1 yıl sonrası parça pinçik bişey olmuş.

geto yürüyerek gitti mi cidden oradan? arkadaşlık dostluk patlaması yaşayarak kimse arkasından koşturmadı mı. abla geldi ne işe yaradı orada 2 konuştu gitti. sonrasında noldu savaşmadık mı

jujutsu hq gojo'yu düşman ilan etti? wtf? niye?

yuta'yı hatırlamıyorum bile kimdi neciydi. 

evil-geto nun büyük planı bu muydu? jujutsu fightları dönsün mü istiyormuş? bu olayın sonucunda nasıl bir fayda kazanacak onu çözemedim. düz amaçsız kaos mu yoksa bütün olay?

mangasını okuyanların son bölümü çok sevdiğine eminim, veya 1. sezonu bi ara tekrar izlemem gerekiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. sezon değil de filmde tanıtmışlardı o okkotsu karakterini, onu görmek lazım denmesinin sebebi buymuş.

46

Spoiler

mei mei kaçmış valla akıllıca olmuş bu curcunada karambole gitti herkes. miwa'yı yok yere ölmeden kurtardılar neyse ki.

47

@Oce4nbenim anladığım da

Spoiler

işte tokyo'yu wild west'e döndürmüşler heian vakti midir nedir onun gibi, bunlar orada aşık atacak, kalan herkes kaçtı gitti.

geto kıyafeti giymiş o 'efsanevi cucutsucu" kim onu anlamadım da o beyin işte, yürüyerek gitti çünkü aoe cursed spirit bastı anlaşılan, gojo hariç o noktada durdurabilecek kimse kalmamıştı görünüşe göre. nakama power'ı devredışı bırakmış mangaka lol. ablanın da gücünün yeteceği bir durum değildi belli ki, bizimkileri kurtarmış oldu.

onu ben de anlamadım, olayı birisine yıkmak mı istediler yoksa neler olduğunu anlamadılar mı, zaten evvelden beri olmayacak dualara amin diyorlardı. o ölüm emirlerini uygulayabilecek kimse yok zaten işte yuta'yı yuuji'ye kırdıracaklar. yuta filmde işte bir yıl öğrencilik yapıyordu, geto ile aşık atacak kadar güçlüydü filmin sonunda.

for the lulz. lol "chaos isn't a pit it's a ladder" dedi gitti benim gördüğüm. eğer önceki söyledikleri yalan değilse sadece cucutsucuların yaşayabileceği bir dünya istiyordu zaten, burada onları yıllandırıp sonra güç delisi halde dünyanın kalanını öldürmelerini mi sağlamak istiyor, ya da en azından benim yorumum.

yani biraz boku no hero academia'nın son sezonunu anımsattı bana. ne oldum delisinin eğlenceleri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

Spoiler

time skip yok, olaylar devam ediyor. işte o yuji'nin cursed spirit'leri köprüde kendine çektiği sahne ile shibuya'da yaşananlar arasında bi kaç gün var öyle düşünebilirsiniz. 

geto (daha doğrusu geto'nun bedenini ele geçiren vatandaş) bastı gitti evet. abla (tskumuo) orda shikigamisi ile bizimkileri uraume'nin icefall'undan kurtardı işte.

sonra da geto'nun saldığı cursed spiritlerden canlarını anca kurtardılar öyle düşünün. mangada da çok net değil. daha doğrusu mangada nasılsa aynı şekilde işlemişler animede.

yuta'yı ve idam emirlerini anlamanız için jjk 0 filmini izlemiş olmanız lazım ama yine de spoiler tagı içinde yazıcam, isteyen açar okur.

Spoiler

yuta getoyu dövdükten sonra gojo gelip geto'yu öldürüyor. hq'a da getoyu öldürdüm diyor.  gojo tarafından öldürüldü diye bildikleri bir adam kanlı canlı geliyor shibuya'yı hatta tüm japonyayı bir birine katıyor. bunlarda gojo getoyu öldürmedi, iş birliği içindeler hükmü veriyorlar.

zaten çok bağnaz bi tayfa. gojo aslında geto'yu öldürmüş ama ölü bedeni ele geçirilmiş falan anlayıp dinleyecekleri bişey değil. 

ki animede de geçti gojo'nun en büyük hatası geto'yu cursed energy ile kafasını keserek öldürmemiş olması.  en yakın arkadaşını böyle bir şekilde öldürmeye kıyamıyor. bu bile başlı başına bir suç aslında. 

yuji'nin idam kararı oldukça basit çünkü sukuna'nın taşıyıcısı olarak çok büyük bir tehdit.  yaga'da işte geto ve gojo'nun hocası olduğu için onların mentoru ve ortağı sayılarak idam hükmü veriliyor.

ve evet bi yandan da günah keçisi olarak kullanıyorlar.

geto'nun amacına gelecek olursak, evet yaşarken tüm dünyanın jujutsu kullanıcılarından oluşması gerektiğini ancak bu şekilde cursed spiritlerin yok olacağını düşünüyordu ve bunu hedefleyerek isyana kalkışmıştı.

ama şu anda geto'nun vücuduna hükmeden şeyin kafası bambaşka, o kadarını söyleyeyim.

 

 

seri bundan sonra da böyle tepe taklak langur lungur gidiyor haberiniz olsun 🙂 

manga'dan devam etmek isteyenler varsa anime  chapter 137'de bitti ama siz 135'ten başlayın garanti olsun.

Borlach tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...