Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolandırıcı Aradı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

2 saat önce aradı,

-Merhaba Dinan Bey (ad soyad doğru)

+Buyrun

- 5 yıl önce HDI sigortadan ferdi kaza yaptırıp ödememişsiniz bugün xxxx xxx sokak adresinize icra memurları gelecektir. (Babamların adresi , doğru)

+Tebliğ yapılmadı, nasıl oluyor?

- 2 kere tebliğ yapılmış, ödememişsiniz. İcra memurları gelecekler.

+Ödeyelim parası neyse, ne gerek var şimdi, bi yardımcı olamaz mısınız

- Önce cezayı ödemeniz gerekli. Sigortadan hiç yararlanmamışsınız, itiraz dilekçesiyle parayı aynı gün geri alırsınız.

+Tamam süper, adınız neydi bu arada?

- Ben Eskişehir 2. İcra Müdürlüğünden Hakan Bilmemne

+Hakan Bey, nasıl yapacağız

- Size randevu açayım, malum covid var, eveet. bzt btz btz saat 15.00 uygun mu

+Uygun

-Gelin buyrun, işlemlerinizi hallederiz bir çayımızı içersiniz. Yalnız gelmeden önce parayı saat 13'e kadar mutlaka yatırmalısınız. Dekontla gelin.

+Hmm. Ok. IBAN nerede

-Ben SMS atacağım

*IBAN gelir* Xxxx XXx XXX - Ziraat Bankası - Berat Al - 4820 TL

Sonra bu adam geri spamlamaya başladı, açtım yine.

+Param çıkışmadı, 150 lira gönderir misiniz yarın iade edebilirim. Çok zor durumda kaldım

-Dalga mı geçiyorsun kardeşim sen, yolluyorum icra memurlarını. İyi günler

Dynun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

yalnız bu adam gerçekten o icra müdürlüğünde çalışıyor olabilir. bu bilgilere eriştiyse ihtimal var. savcılığa suç duyurusunda bulunmaya üşeniyorsanız, cimer'den olayı sizi arayan numaraları falan yazarak bir başvuru oluşturun. o icra müdürlüğü bir karışsın şöyle. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
9 dakika önce, ahmedinejad dedi ki:

yalnız bu adam gerçekten o icra müdürlüğünde çalışıyor olabilir. bu bilgilere eriştiyse ihtimal var. savcılığa suç duyurusunda bulunmaya üşeniyorsanız, cimer'den olayı sizi arayan numaraları falan yazarak bir başvuru oluşturun. o icra müdürlüğü bir karışsın şöyle. 

15 yıldır adresleri değişmediyse bir ara 10-15 yıl önceki tüm adres ve kimlik bilgileri internette dolaşıyordu 

Mesaj tarihi:
29 dakika önce, ahmedinejad dedi ki:

bu arada vatandas.uyap.gov.tr adresinden edevlet şifresiyle giriş yapıp adınıza açılan icra dosyalarını kontrol edebilirsiniz. 

görünce bir bakayım dedim, 33 yaşındayım hayatımda kullandığım en yavaş site olabilir, sıkılıp geri çıktım.

• Yeni Oluştur...