Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Medium


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

https://store.steampowered.com/app/1293160/The_Medium/
https://www.gog.com/game/the_medium
https://www.microsoft.com/en-us/p/the-medium/9NFSR96G6K4N

layers of fear, observer ve blair witch'i yapan  bloober team'in son oyunu. 1 saat falan oynadım güzele benziyor yalnız cyberpunktan bile fazla kasıyor, bunlar yine optimizasyonu unutmuş eski oyunları da böyleydi ama bu benim sistemde oynanmayacak gibi ? hele çift render moda geçiyor living/dead world, oralarda 30fps altı

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gameplay baya yok yalnız. walking simulatör gibi oyun. hikaye ilgi çekici ilerliyor. twitchden izledim komple, bence finali:

Spoiler

çok dandik. hatta saçma. inception gibi askıda bırakılan finallerden, daha az tatmin edici versiyonu.

ama daha iyi yapılabilinirdi kesinlikle.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bitti şimdi, çok iyi bir hafta sonu geçirtti bana.

Gameplay olarak kötü değildi, bulmacalar kolaydı ama öyle o sıkıcı seviyesinde değildi yani. Atmosfer mükemmeldi ama, Marianne ile ne olup bittiğini anlamak güzeldi, geçmişte olanları çok iyi bir tempo ile getirmişler. Keşif de epey iyiydi. Ama keşif biraz da zorunlu, düz ilerlersen öyküyü kaçırırsın. Her şeyi okumak gerekli ne olduğunu tam olarak anlayabilmek için, yoksa Marianne'ın gerisinde kalırsınız.

Bir korku oyunu olarak öyle aniliklerle kalbi hızlandırmaya çalışmıyor, atmosfer ile geriyor. En çok Detention geldi aklıma oynarken, tavsiye ederim onu da. Atmosfer benziyor. Eğer onu beğendiyseniz bunu kesin beğenirsiniz.

Sabit kamera olması da güzel olmuş aslında, sanat yönetmenliği epey epey iyi.

Sonunu da sevdim ben:

Spoiler

Ne olduğunu oyuncunun yorumuna bırakmışlar, olabilecek iki şey var, ikisinin de sonucunu biliyoruz. Hangisinin olduğu sana kalmış artık.

Game Pass oyunu olmasaydı da ₺188 verseydim hakkını verdi derdim. 8,5/10 diyorum, kırdığım puanlar da bulmacaların basitliğinden.

PS. DLC'ye açık sonu. Gelir bence.

PPS. Bir tavsiye, tuvaletteki radyoyu açık bırakın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitirmek üzereyim herhalde ben de, fena değil beğendim ama diğer oyunlarından daha az beğendim. 
layers of fear > observer > blair witch > bu şeklinde sıralamam, her yeni oyunlarını bir eskisinden daha az beğenmem? layers of fear 2 oynamadım ama o baya berbatmş galiba..
sabit kamera, itemlara focuslanıp detaylı interact falan saygı duruşu olmuş eski klasiklere. hikaye de güzel ilerliyor en sonda patlamazsa bakalım
otel lobisindeki çift render sahnede 20fpsden sonra bir daha o kadar düşmedi her şey açık oynadım neredeyse, medium da mediumda oynanmaz be asdf, high end pcsi olmayanlar birkaç sahnede slaytşova dayanırsa hiç kısmadan oynayabilir oyunu
en korkunç olmayan oyunları tanımı doğruymuş, neredeyse korkunçlu yer yok sadece 1 yerde biraz hareketlendim. tırsak arkadaşlar gönül rahatlığıyla oynayabilir
gamepassde olmasa hiçbir şekilde 188 tl vermezdim gerge değiliz, indirimde alınırdı steamden

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...