ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 DAOC kurulalaı neredeyse 20 sene olmuş. Ne kadar çok zaman geçmiş. Artık UO'dan bahsetmiyorum bile. Eski DAOC'cular yaşlanmıştır hatta belki torunları bile olmuş olanlar olabilir. Var mı? Nerede bu DAOC yaşlıları. Şimdi buraya bir resim bir de link bırakayım. Gelenler oluyorsa o yaşlılardan bir iki şey yazsın buraya. Dark Age of Camelot - Endless Conquest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mart 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2021 (düzenlendi) Daoc phoenixte 3 5 kişi oynuyorduk biz en son xd Varsa Phoenixte oynayan oynamayı düşünen albionda toplanak. Çılgın cleric oynarım. Hatta güzel bi grup ile feather farm falan bile yapabiliriz High utility item falan farmlarız Mart 6, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 ben varim daoc oynanirsa her class realm oynarim farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 On 17.03.2021 at 03:34, fabulosoguy dedi ki: ben varim daoc oynanirsa her class realm oynarim farketmez Reis selam. Bende cleric var oynar mıyız Toplanalım hep birlikte oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 bugun event var phoenixte. Hizli Level atlamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) Aynen ben girdim Scout kasıorum Wizard kascam bir de çok eğlenceliymiş yaa bu event varsa oyadığın yer geleyim birlikte oynayalım Mart 19, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 (düzenlendi) Confecyus, Haribariticky ekleyin phoenix - alb Mart 20, 2021 fabulosoguy tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Varsa Phoenix de olur. Ghaldszar var Albion'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Ben Phoenix'ten tad alamadim ya, Uthgard seviyordum o da eridi bitti. Phoenix'te cok kolaylastirmislar sanki oyunu, Uthgard ise tam mazosizm idi heralde o yuzden birakti insanlar eheh. Uthgard ilk acildiginda deli sira bekliyorduk, ise gitmeden siraya girip eve dondugumde oynadigim oluyordu ama devam eden zamanlarda hep hayal kirikligi yasadi insanlar - ya da heyecanlari gecince zorluklar baydi bilmiyorum. Ben bu oyunun expansionli halini sevmiyorum acikcasi, Vanilla halini oynayabilecegim bir ortam olsa oynarim aslinda. Cogunluk benim gibi dusunmuyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Bende cleric,paladin ve cabalist var item farmlicaksak farmlayabiliriz hep birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Beyler pvp eventi tekrar gelicek kasmak isteyenler varsa gelsin kasışalım asdf. Bir de bizim gibi yaşlıların mekanı var Discord isterseniz oraya katılın ordan iletişim daha rahat kurarız. https://discord.gg/fWQWkQpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Biz Phoenix'te yaklaşık bir senedir US beta (Kay - The Hun) zamanından 3 kişi oynuyoruz. Evet yaşlandık artık ama döndük dolaştık DAOC'a geldik yine Her realmde neredeyse tüm charlar var. Nerede kişi sayısı az ve RP bonus fazla ise oraya geçiyoruz. Stealtherlar tüm realmlerde var nightshade, infiltrator ve shadowblade olarak. Midde 3 man healer+skald+zerker ya da warrior, albde friar, minstrel, reaver ya da duruma göre minstrel+2 reaver koşuşturuyoruz, bazen sorcerer oluyor 4 man koşuyoruz. Hib'de nightshadeleri RR8'e getirdikten sonra oynamadık bir daha ama orada da full templi charlar duruyor. Şu an albdeyiz ama dediğim gibi RP bonus nedeni ile. Reaverımın adı Binnaz, infiltrator Bukalemun. Selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2021 Hacı hocalarım. New world akıcaz Yaşlı ekibi olarak bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar