lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 ya bu devirde kaldı mı ama, laptopım yok sadece masaüstü var. Telefonu cam yapıyorum ama hiç verimli olmuyor, şöyle aşırı pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz webcam var mı alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 kardeşim de yayın için istiyor ama düzgün görüntü aktarabilcek kameralar uçmuş gitmiş resmen. heralde pandemiden dolayı talep artınca bindirme yapmışlar. bu kadar pahalı olamaz bu devirde webcam ve türevi şeyler sanki dicem ama bir gülme geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Logitech Brio altı çöp. Telefon kullanmak daha mantıklı c serisi almaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 (düzenlendi) c920 aliexpress 70-80eur daha ucuz bir sey bakma, kimsenin gozu kanamasin Ekim 6, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 cep telefonu yerine webcam alacaksan iyi inceleyip al bence. sırf ucuz olsun diye çamur görüntü verecek bir kameraya boşa para verme. fotoğraf makinesi varsa onu da bağlayabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 al geç ucuz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 17 saat önce, lovecraft0Z dedi ki: aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan sony canon ve nikon için kendi yazılımları varmış sanırım. olmadı bir de paralı program gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 https://www.nikonusa.com/en/learn-and-explore/webcam-utility.page evet ya öyleymiş nikon var bende, akşam şu yazılımı indirip deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 23 saat önce, lovecraft0Z dedi ki: aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan bu iyi, 0$'dı bir ara: https://apps.apple.com/us/app/ndi-hx-camera/id1477266080 şimdi yine 19.99$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar