lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 ya bu devirde kaldı mı ama, laptopım yok sadece masaüstü var. Telefonu cam yapıyorum ama hiç verimli olmuyor, şöyle aşırı pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz webcam var mı alayım
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 kardeşim de yayın için istiyor ama düzgün görüntü aktarabilcek kameralar uçmuş gitmiş resmen. heralde pandemiden dolayı talep artınca bindirme yapmışlar. bu kadar pahalı olamaz bu devirde webcam ve türevi şeyler sanki dicem ama bir gülme geliyor
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Logitech Brio altı çöp. Telefon kullanmak daha mantıklı c serisi almaktansa.
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 (düzenlendi) c920 aliexpress 70-80eur daha ucuz bir sey bakma, kimsenin gozu kanamasin Ekim 6, 2020 Goering tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 cep telefonu yerine webcam alacaksan iyi inceleyip al bence. sırf ucuz olsun diye çamur görüntü verecek bir kameraya boşa para verme. fotoğraf makinesi varsa onu da bağlayabilirsin belki.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 17 saat önce, lovecraft0Z dedi ki: aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan sony canon ve nikon için kendi yazılımları varmış sanırım. olmadı bir de paralı program gördüm.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 https://www.nikonusa.com/en/learn-and-explore/webcam-utility.page evet ya öyleymiş nikon var bende, akşam şu yazılımı indirip deneyeceğim
Goering Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 23 saat önce, lovecraft0Z dedi ki: aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan bu iyi, 0$'dı bir ara: https://apps.apple.com/us/app/ndi-hx-camera/id1477266080 şimdi yine 19.99$.
Öne çıkan mesajlar