Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya bu devirde kaldı mı ama, laptopım yok sadece masaüstü var. Telefonu cam yapıyorum ama hiç verimli olmuyor, şöyle aşırı pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz webcam var mı alayım

Mesaj tarihi:

kardeşim de yayın için istiyor ama düzgün görüntü aktarabilcek kameralar uçmuş gitmiş resmen. heralde pandemiden dolayı talep artınca bindirme yapmışlar. bu kadar pahalı olamaz bu devirde webcam ve türevi şeyler sanki dicem ama bir gülme geliyor ?

Mesaj tarihi:

cep telefonu yerine webcam alacaksan iyi inceleyip al bence. sırf ucuz olsun diye çamur görüntü verecek bir kameraya boşa para verme. fotoğraf makinesi varsa onu da bağlayabilirsin belki.

Mesaj tarihi:

aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan

Mesaj tarihi:
17 saat önce, lovecraft0Z dedi ki:

aslında foto makinesi de var. Ama bağlanırmı ki, gerçekten fiyatlar uçmuş, telefonu kullanacak dogru düzgün program bakayım ben, benim kullandığım tuhaf kesilip duruyor falan

sony canon ve nikon için kendi yazılımları varmış sanırım. olmadı bir de paralı program gördüm.

• Yeni Oluştur...