Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 selams, SSD aldım ama kablosuz geldi, ne kablosu lazım onu da bilmiyorum. kasayı açtım bugün baktım içine, ekstra bi kablo filan bulamadım, o yüzden dışardan kablo almam gerekiyor heralde diye anlıyorum bilgisayarımda şu an ana disk olarak SSD kullanıyorum, ikincil olarak da HDD kullanıyorum. şimdi ben bu 2. SSD'yi takmak için ne kablosu almalıyım? https://www.hepsiburada.com/dark-sata3-50cm-90-derece-kilit-mekanizmali-baglanti-kablosu-dk-cb-sata3l52-p-HBV000006I6TD şunu alıp taksam yetiyor mu? ayrıca bi power kablosu gibi bişey lazım mı? SSD'yi ana disk olarak kullanmicaksanız power kablosu gerekmez filan diye okudum bir yerde ama doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 m.2 mi belki direkt anakarta takılıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 (düzenlendi) evet o kablo guc kablosu da gerekiyor su Ekim 5, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 güç kablosu zaten anakartın içinden fazlasıyla çıkmış olması lazım. eğer boşta güç kablosu yoksa ama onu da almak gerekir. genelde aynı güç kablosundan 2 tane ayrı besleme çıkışı var. onun haricinde sata 3 kablosu kafidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Güç kablosu psu üzerinde zaten vardır. Sata kablosu lazım sana SSD için.Anakart ile 4 adet falan geliyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 aynen dün yine bi açtım karıştırdım güç kablosu çıkışı buldum, hemen sata kablosu siparişi verdim bugün gelir heralde. sağolun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar