Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BloodBane, 18.04.2024 14:59 tarihinde dedi ki:

"artik fenerli olmayan"  🤣

mevcut baskanin gs kongre uyesi oldugunu, baskan vekilinin fanatik gsli oldugunu bir tek sen bilmiyosun heralde asdfasdfas

dogru, bilmiyordum.

Mesaj tarihi:
sardalya, 18.04.2024 12:09 tarihinde dedi ki:

pkk’li kismi icin atmadim takip ettikleri icin attim.

artik fenerli olmayan bikac gorevli gormek istiyoruz, bu diger adam da mi fenerli

hakan şükürü takip ediyor

Mesaj tarihi:

İstanbulspor Karagümrük maçında son dakikada inanılmaz bir penaltı çaldılar Karagümrük lehine. Adamın parmaklarının ucunu sıyırmış top yön değiştirme falan da yok. Bu penaltı yüzünden İstanbulspor ligden düştü. Gerçekten iğrenç bir ligimiz ve bu lige uygun hakemlerimiz var. 

Mesaj tarihi:

yok bu güya kulüpler birliğinin görüştüğü gün gece siteden yapılan bildirisi için. Görüşmeye Dursun & Gümüşdağ gitmiş, Ekşi efendide o bildiri olmadı kırdınız beni değiştirmiyorum tarihi Temmuz da seçim demişmiş 🙂

Mesaj tarihi:

adaletin temsilcileri, hakki calinanin yanindayiz. kazananin yaninda olsam 2010-2011 kupasini muzesinde tutan takimin taraftari olurdum :))

isterse koc sponsorlu 100 tane gazete 10 tane tv kanali trabzon tuu kaka desin biz gene de hakli oldugu yerde savunacagiz, yolumuz ruzgara karsi.

• Kustum 3
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Sari kartlik bisi yoktu valla, bize de vermed 2 tane ayak basmaya. Ha bence hersey zaten sari kart degil, normal faul verip gecmesi lazimdi.

Gs'den birini atacak eyyam icin.

• Yeni Oluştur...