Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 en kötü rehin alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 BloodBane, 18.04.2024 14:59 tarihinde dedi ki: "artik fenerli olmayan" mevcut baskanin gs kongre uyesi oldugunu, baskan vekilinin fanatik gsli oldugunu bir tek sen bilmiyosun heralde asdfasdfas dogru, bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 trollük mesayinden kısarsan belki kim neymiş napıyomuş öğrenmene vakit kalır. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, federasyonda yapılacak seçimlerde aday olacağını duyurdu. Rezillik buralara kadar geldi. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 bunlar yemin etmiş Feneri bi 10 sene daha şampiyon yapmamak için hey yarabbim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 sardalya, 18.04.2024 12:09 tarihinde dedi ki: pkk’li kismi icin atmadim takip ettikleri icin attim. artik fenerli olmayan bikac gorevli gormek istiyoruz, bu diger adam da mi fenerli hakan şükürü takip ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 İstanbulspor Karagümrük maçında son dakikada inanılmaz bir penaltı çaldılar Karagümrük lehine. Adamın parmaklarının ucunu sıyırmış top yön değiştirme falan da yok. Bu penaltı yüzünden İstanbulspor ligden düştü. Gerçekten iğrenç bir ligimiz ve bu lige uygun hakemlerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 aha bu poziyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 temas bile yok bu nasıl penaltı? manyak bunlar ya var hakemi yerli mi? baktım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 yerliymiş. hakan ceylan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 lincoln’un orda ne isi varmis tekmeyi yemis sonunda acaba kac mac ceza aldi 1 mac tatil yapmis midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 https://www.sozcu.com.tr/dursun-ozbek-tff-18-temmuz-tarihini-degistirmeyecegini-soyledi-p41307 heh Dursun başkan oyaladı oyaladı şimdi yok tff istemiyor iş işten geçti biz imzada vermeyiz e dönmüş yine. Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 3 kulup vermis yaziyor hani 16 idi, farkli aciklama mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 yok bu güya kulüpler birliğinin görüştüğü gün gece siteden yapılan bildirisi için. Görüşmeye Dursun & Gümüşdağ gitmiş, Ekşi efendide o bildiri olmadı kırdınız beni değiştirmiyorum tarihi Temmuz da seçim demişmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Draguş efsane gol attı Trabzon'a. Seneye de Trabzon'da oynayacakmış. Helal olsun iyi profesyonel adam demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Trabzon gibi bir camiadan tersi beklenmez zaten, helal olsun sakatim diyip 1 gunluk kadro disi kalmamis, transfer pazarliginda bunlari sart kosmuyorlar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 ne tip bir trollsün olm sen ya, trabzona bile övgüler dizebiliyorsun, yazık. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 şu tip bi troll yeter ki kazanan tarafta olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 adaletin temsilcileri, hakki calinanin yanindayiz. kazananin yaninda olsam 2010-2011 kupasini muzesinde tutan takimin taraftari olurdum :)) isterse koc sponsorlu 100 tane gazete 10 tane tv kanali trabzon tuu kaka desin biz gene de hakli oldugu yerde savunacagiz, yolumuz ruzgara karsi. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 boş yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Hmmm.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 daha onbirinci dk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Sari kartlik bisi yoktu valla, bize de vermed 2 tane ayak basmaya. Ha bence hersey zaten sari kart degil, normal faul verip gecmesi lazimdi. Gs'den birini atacak eyyam icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Basma yok gibi geldi bana var mıydı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar