Goering Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 (düzenlendi) 31.84$ yazdi, orayi unutmaz 30$ breakout oldu desek, 15-20% => 34$-36$ Spoiler breakout sonrasi geri cekilme el normalo. daha put yazanlarin parasini alicaz Eylül 22, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Goering paraları aldı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 buraya kadardi eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Bizi bozmaz reis biz kriptodan geliyoruz, hodl nedir çok iyi biliriz ahshdhhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 hala hodlluyoruz ethlari zaten icimiz disimiz hodl oldu da bu buyuk girdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 noldu ya sabah iyiydi fiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 (düzenlendi) 55 dakika önce, sardalya dedi ki: noldu ya sabah iyiydi fiyati https://realmoney.thestreet.com/investing/traders-should-be-careful-with-diamondpeak-holdings-15436528 https://www.benzinga.com/markets/penny-stocks/20/09/17596104/cramer-weighs-in-on-diamondpeak-caesars-entertainment-and-more cramer'i aramislar bugun, satin yarisini gerisini tutun demis. ondan sonra dusmus Eylül 22, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) 31i tekrar gordugu gibi kacarim buradan, nelere bulastik boyle Eylül 23, 2020 Lancelion tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 abi market böyle işliyor, ismi de Dow Theory. inmeden çıkmak nerde görülmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 İnmeden çıkması sağlıklı değil zaten. İyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) Abi. Bir indikatöre denk geldim. Buy & Sell sinyalleri veriyor, şu abi yapmış; https://twitter.com/kivancozbilgic Tradeview'da açık yapmış herkese ekleyip kullanabiliyorsunuz. ETH ve BTC için baktım, verdiği sinyallere bakar mısınız geriye dönük? Paylaşmak istedim, baya iyi çünkü. Eylül 23, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 SPAC için ne kadar geçerli bilemiyorum. News based SPAC'lar sonuçta. Şunu bir süre kullanmak için bile SPAC lardan çıkıp kriptoya geçebilirim bir süre. Bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) yani çok bir olayı yok. bu adamın "mawilim" indicatörü ünlüdür ama yalan yok. aslinda BIST programi MATRIKS icin indicator yaziyordu bu eleman, ordan biliniyor. Eylül 23, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Nasıl yok abi, sinyaller hep yerinde baksana :) Bende bu kadar analiz yeteneği yok, sende var tabii o yüzden meh gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 kıvanç hoca çok iyidir ama sinyallerine göre hareket etmemek lazım, zaten veri geç geldiği için çalışmıyor. Ayrıca tek bir indikatöre bağlı kalmamak lazım onayını falan beklemek lazım. geriye dönük çalışıyor olduğunu görmenizin sebebi indikatörün daha fazla dataya göre şekillenmesi. Live trading'te çok yanlış sinyal verebiliyor mesela saatlik bakmışsın ama gün içerisinde böyle rahat bir tablo sunmuyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 hmm, anladım. ben yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır yaklaşımıyla düşünmüştüm, öyle değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 indikatörleri denemenin en iyi yolu tradingview'da çubukları tekrar oynat seçeneği var grafikte üstte. 1 hakkımız vardı önceden şimdi onu da kapatmışlar pro'ya almış allahsızlar fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Ulan Cramer bizi bitirdin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 dphc'ye sell geldi live data asljfaslfjasfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 bu umarım yükselir yoksa zarar büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 warranttan çıktım, stock için beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 silkelendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Tamamen çıktım DPHC'den ben, geçmiş olsun :) IPOB'a geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) ben devam ediyorum dphc, dphcw, hcacw, spaqw, snpr.u / dphc common stock ort. 18.4$'den aldim. belki eklerim: yuksek volatilite? yuksek volume? 1hr support break? kotu haber? Eylül 23, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Bloodbath, tüm pozisyonlarımı kapatıp USD'ye döndüm, karımı aldım çıktım yani. Yeniden girene kadar biraz gözlemleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar