sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Bugün TESLA öncülüğünde uçuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Hadi bakklim Su an elimde $NKLA $HCAC $DPHC $SPAQ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 abi hangi akla hizmet NKLA aldın merak ettim aslkjasfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Diğer üçüne laf yok, mahşerin 3 atlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Nikola aslında ben almadım tam olarak arkadas alacaktı benim robinhood hesabini kullandık. Sonunda Nikola dan bana giren cikan olmicak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 İyi olmuş çünkü ileride ders olarak okutulacak muhtemelen NKLA fraud olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 valla bu arada aradan sessiz sessiz yükselen bitcoin var bi de ama onda risk %99 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 ben market rate'ten verdim orderlarimi, ugrasamam limit koymaya falan, settle olur umarim nkla ben de aldim, adi en cok hosuma giden o oldu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 İşte balls of steel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Sunuda koyayım hafta ici her gun yayın var sabahtan basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 8 saat önce, Loex dedi ki: abi yinede bu kadar emin olmamak lazım. Umut vermemek lazım kimseye "umut taciri" title'i istedim vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 (düzenlendi) $SPAQ bi el atin beyler geride kaldı Eylül 18, 2020 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 SHLL cuma günü GÜLDÜRDÜ.. Pozisyonlarım: SHLL WAR : 25% DPHC STOCK: 10% Pzt DPHC pozisyonuma biraz daha kaynak aktaracağım. Warrant almayı düşünüyorum. Bu sene içerisinde bu ikisi dışında pozisyon açar mıyım bilemiyorum ama şuan için sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 DPHC mujdemi isterim, opsiyona acildik pazartesi icin. options clearinghouse'da ismi gecti. vol >>> bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 SPAC ile uğraşmam diyen varsa bu tarz fonları inceleyebilir. https://www.akportfoy.com.tr/docs/ftd/AFT-ftd.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 43 dakika önce, Goering dedi ki: DPHC mujdemi isterim, opsiyona acildik pazartesi icin. options clearinghouse'da ismi gecti. vol >>> bu kadar. kotu haber daha yeni aliyorduk, test miktari atmistim. 1 hafta daha gecikseydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 DPHC icin satma siniri ne olmali var mi oneriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 3 saat önce, Xaero dedi ki: SPAC ile uğraşmam diyen varsa bu tarz fonları inceleyebilir. https://www.akportfoy.com.tr/docs/ftd/AFT-ftd.pdf Bunu unutmuşum... İŞ PORTFÖY ELEKTRİKLİ ARAÇLAR KARMA FON https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IPJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 bir hangouts/meet oturumu yapsanız da biz de anlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 15 saat önce, Goering dedi ki: DPHC mujdemi isterim, opsiyona acildik pazartesi icin. options clearinghouse'da ismi gecti. vol >>> bu kadar. Yapma yaaaa, bugün DPHC W alacaktım cuma para gönderdim yetişmedi, inşallah yüksekten açmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 8 saat önce, Milamber dedi ki: bir hangouts/meet oturumu yapsanız da biz de anlasak İsterseniz Goering'e aylık ücret verelim sinyal grubu kuralım : DDD hiçbirimiz onun kadar takip edemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 On 18.09.2020 at 16:02, sipeyskeyk dedi ki: İyi olmuş çünkü ileride ders olarak okutulacak muhtemelen NKLA fraud olarak. https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-09-21/nikola-founder-resigns-as-chairman-amid-allegations-sec-probe NKLA NIKOLA CORP NASDAQ.NMS 25.99-8.20 -23.98% LELLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Arkadaşlar, bugün Nikola'dan dolayı güven sorunu oluşacak ve diğer EV şirketleri de aşağı yönlü olacak gibi gözüküyor. Şahsi fikrim: DPHC ve SHLL için alım fırsatı olarak görüyorum, market böyle açılırsa. Yatırım tavsiyesi değildir. Bu enstrümanlar özelinde acemi olduğumu özellikle belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Dow ve Nasdaq için geçen hafta 1 aylık -30% diye bir kaç yatırım uzmanından yorum gelmişti. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ancak kulak arkasında bilginin olmasında fayda var diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 nikola fraudu asikardi, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar