sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Süper, teşekkürler valla. 2 günde hızlandırılmış eğitim verdin beginner olduk. Nacizane uyarı, sen söylemişsin ama tekrar belirteyim, sadece volume e bakıp işlem yapmayın sakın. Çok oynak bir piyasa, manüpilasyona da son derece açık hacimler devasa olmadığı için. Önce volume check, sonra haberlerine ne oluyor ne bitiyor diye bakmak çok önemli. Atlayıp hemen alırsanız silkelenebilirsiniz. Dün ilk günümü güzel kapattım, devamı gelir umarım. :) Change +10.41(3.39%) Çok fazla trade'e girmeden, hold ederek piyasaları tanımak istiyorum bir süre. Goering cidden hayırlı bir iş yapıyor burada, konuya ilgisi olan herkesin az ya da çok miktar farketmez, bundan faydalanmasını tavsiye ederim. Düşündüğünüz kadar zor değil. Finansal piyasalara daha önce ucundan kıyısından bulaştıysanız, hele ki kripto ile meşgul olduysanız biraz okuma-araştırma ile hem keyifli hem de kazançlı bir hobi elde etmiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) 26.58'e dustu 28'den, BATTIK ABICIM BATTIK Eylül 16, 2020 Lancelion tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) evet pro force ettiler beni de, 100 bin dolar koyarsak management fee 0 oluyormus buarada Alıntı You are trying to submit an order without having market data for this instrument. IB strongly recommends against this kind of blind trading which may result in erroneous or unexpected trades. Are you sure you want to submit this order? bunu market suanda kapali data alamiyorum diye mi diyor, yoksa bu hissenin/marketin realtime datasi bizim hesaplarimiza tanimli degil mi? basiniza geldi mi bu error Eylül 16, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Kısmetse onu da koyarız, 500 dolarımı 100.000 dolar yapmam ne kadar sürer sence? Bence blink of an eye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 evi arabayi bastik bakin bu $DHKP-C yukselmezse sizi buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Abi zamanında bitcoin diye birşey çıktı demişlerdi, 1 dolar civarıydı almadım kafamı taşlara vuruyorum. Ona benzer bir an mı yaşıyoruz şu an ? Eğer öyleyse gireceğim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, sardalya dedi ki: evet pro force ettiler beni de, 100 bin dolar koyarsak management fee 0 oluyormus buarada bunu market suanda kapali data alamiyorum diye mi diyor, yoksa bu hissenin/marketin realtime datasi bizim hesaplarimiza tanimli degil mi? basiniza geldi mi bu error kapali market, 1 saat once pre-market acilacak. kapandiktan sonra da 1 saat after-market. @Aket-Atum tesla gibi, .COM bubble gibi, biotech bubble gibi. bubble gordun mu patlayana kadar pesine takilcan Eylül 16, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Pre-market da dahi o uyarıyı veriyor şaşırma. 15'de pre market data gelmeye başlayacak, 16:30 da market açılacak trade başlayacak. SONRASI SEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 level 2 market data veriyor mu IB? parali veya parasiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 SPAC değil ama EV sonuçta, TSLA hakkında çılgın dedikodular var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 abi wallstreetbets tam crypto kafasi yalniz, spaclar bi yana da. elon yarin underage anime meme paylasip parani pul edebilir mesela xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 o da ne ki, yarın ne yapacağı belli olmayan siyasilerin yönettiği ülkede yaşıyoruz. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Pre-market geliyor, fasten your seatbelts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 "BUY 1 DPHC NASDAQ.SCM @ 26.43" YOUR ORDER IS NOT ACCEPTED. MINIMUM OF 2000 USD (OR EQUIVALENT IN OTHER CURRENCIES) REQUIRED IN ORDER TO PURCHASE ON MARGIN, SELL SHORT, TRADE CURRENCY OR FUTURE order vermeye bakayim dedim, 2000 dolar degil diyor kabul etmiyor. normal almaya calisiyorum margin falan yapmiyorum ama ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 bu uyarı için değil ama şuan herhangi bir order place etsen bile submit olmaz 16:30'da olur, bir de hesabı açarken talep ettiğin trade izinlerine bak, hepsinde "good knowledge" ve üstü işaretlemiş olman ve tek tek ensturmanları talep etmiş olman gerekiyor. şura: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 4 saat önce, Lancelion dedi ki: 26.58'e dustu 28'den, BATTIK ABICIM BATTIK alim firsati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: bu uyarı için değil ama şuan herhangi bir order place etsen bile submit olmaz 16:30'da olur, bir de hesabı açarken talep ettiğin trade izinlerine bak, hepsinde "good knowledge" ve üstü işaretlemiş olman ve tek tek ensturmanları talep etmiş olman gerekiyor. şura: eyw bunlara bir bakayim, yok gene denedim gene 2000 dolarin yok diyor bana, ilginc. 2000 dolarin yok demiyor da iste minimum trade 2000 dolar diyor. Eylül 16, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 iddaaa diye geldim ama oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) @sardalya Pricing planine bakar mısın? Sanki orada bir yanlışlık var gibi. Settings - account settings - sağdaki listede pricing plan Eylül 16, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) Şu abim şahane DD yapmış, hani business pandemi sırasında gym-fitness olmasa girilirdi, hala da ufak bir miktar warrant alınıp kenara atılabilir. Benim ilgimi çekti bir okuyun. Spoiler Eylül 16, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 cok komik ya, ben hesaba EUR attimya, stock'u USD ile al emri veriyorum, sanirim arada EUR->USD yapmaya calistigi icin 2000 alti "currency" trade edemezsin diyor haha. ben de currency ne alaka ben stock almaya calisiyorum diyorum. 2000 euro da atmadigim icin dolara ceviremiyorum, hic boyle bisey olacagi aklima gelmezdi. ufak miktar atmistim gidip onla EUR trade eden stocklar alayim da USD atayim biraz. neyse biraz kirlettim toparlayim katilacagim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Currency convert ettin mi diye soracaktım, koskoca sardalya'ya böyle bir soru sormayayım dedim, utandım !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) 56 dakika önce, sardalya dedi ki: ufak miktar atmistim gidip onla EUR trade eden stocklar alayim da USD atayim biraz. neyse biraz kirlettim toparlayim katilacagim size yok yanlış anladın, underlying stock $ olduğu için alamıyor. $ yapabilirsin Eur'ları öyle yapıp, alabilirsin. 2000$ limit yok converter için. 3 hesabınız falan olabiliyor bu arada IB'de, benim 2 tane joint hesabım var. sadece aynı milletten olsun hesabı paylaşanlar. Eylül 16, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Apple hisse analizi https://youtu.be/yE5p4NUGOTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar