Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Sinemada izlemem herhalde, charı da pek bilmiyorum zaten ama rock için ille izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Rock baktı f&f sona geliyo. Tutunacak yeni bi dala ihtiyac duydu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Vin Diesel diye biliyorum yapımcı, rock degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Kim demiş ki yapımcı rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 (düzenlendi) Ne bileyim O söyledikleri vin diesel için gerçekçi olabilir. Rock demek ff demek degilki . Adamın tutunacak dal değil agacı var resmen .Şöyle bir baktım hali hazırda 8 tane filmi veya production'ı var şu an itibari ile. Bu arada ff 9 geliyormuş trailer bile var ama rock yok ^^ https://www.imdb.com/title/tt5433138/?ref_=nm_flmg_prd_4 Ağustos 24, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 dc cok kasmasa sanki daha bi iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 coluk cocuk bayram ediyo niye öyle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 the rock nasıl kötü adam olacak bakalım. ona aslında bir de t-600 oynatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 fena görünmüyor, charı bilmiyorum ama the rock için izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Anaaa dc mi bu, ben bu adam'ı adam warlock sanıyodum, mcu'ya bir süredir uzak kalmanın zararları, bi ara oturup end game sonrası çıkan filmleri izlemem lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 CGI marvel filmlerinden güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 rock varsa eglencelidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 rock'ı da arnie ve sly gibi klonlamaları lazım, 80'lerin kaslı action herosu olarak yerini alacak adam yok ufukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar