Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Nintendo Switch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhaba 2019 mart ayında aldığım kutusu ve aksesuarları eksiksiz üzeri film çekilmiş nintendo switch, orjinal pro controller , 128 gb hafıza kartı, taşıma çantası, ve 4 adet kutulu oyun satılıktır. Oyunlar Zelda Botw, super smash bros ultimate, mario maker 2 ve fire emblem: three houses’dır. İstediğim fiyat 4500 tl. Pazarlık açıktır.

Mesaj tarihi:

Hmm ben almayı düşünüyorum bu ara ama amerika da 0 i 400$ geliyo.

Oyunlar ve aksesuarların fiyatlarına bakmadım benim icin burdan almak daha mantıklı olucak gibi.

Yanlış anlama amacim baltalamak degil sadece kendi açımdan bakıyorum.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

https://ibb.co/6W8f6Rz

foto eksikti. Onu da göndereyim. Patide fotoğraf uploadlayamıyorum bi türlü. Fiyat yüksek gelen olabilir. Kendimce piyasaya bakarak bir rakam yazdım. Bu arada konsolun 16 mart 2021 tarihine kadar ithalatçı garantisi devam ediyor.

KingV tarafından düzenlendi
Resim eklemeye çalışmam sebebiyle
Mesaj tarihi:

3700e Forum dışına satıldı.ama elimde fire emblem oyunu ve içerisinde dark souls remastered, nba2021 ve monster hunter freedom unite oyunları bulunan hesabım kaldı onu satışığa çıkaracağım haftaya ?

Mesaj tarihi:

ben gördüm

normal bir pazarlık olmuş. 4700 yazıp pazarlık var diyene 4500 düşünmen senin nooblugun oluyo. ben pazarlık yok dese bile 4700 denildiyse 4500 garanti alınır diye düşünürüm asdsa

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

mokoko'dan switch case'i, ekran koruyucu ve 1 veya 2 oyun (edit: 1'miş, mario kart) almıştım yanlış hatırlamıyorsam. switch alasınız varsa mokoko'dan alın adamın da işi görülsün.

Cokomantis tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...