sQu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 İlk çıktığı zamanlarda dota2 için steam kurmuştum, normalde kullandığım birşey değil fakat geçenlerde gene Amazon'un yeni scam mmosu için ihtiyacim oldu diye açtım kurcaladım. Bir kaç dota şeysi vardı onları sattım 99tl bakiyem kaldı. 20% indirimli şekilde istediğiniz oyunları hediye olarak gönderebilirim. Herhangi bir kısıtlaması var mı yokmu bi fikrim yok, aynı ülke/para birimi içerisinde bir sıkıntı yok diye biliyorum. Ayrıca oynadığım bir kaç mobil oyun var, elinizde google play kodu varsa indirimli bir şekilde almak isterim. Aktif forum kullanıcısı değilim, discord üzerinden iletişime geçmeniz mümkün olursa daha hızlı cevap veririm. dotworry#7497 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 en son bu tarz konu yasak/yari-illegal diye kitlediler, bakalim bu da kitlenicek mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 konuyu kitlemediler de adamın accountun steam tradingi askıya alındı yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 kendi hiç oyun almayıp birden tonla oyun hediye eden hesaplar takibe düşüyor adamın hesap öyle gift banı yemiş. merak edip araştırmıştım durumu. bu arkadaşın 100 liralık hediye giftinin red flag çıkaracağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, illegal birşey olmadığının belli olması için bakiyenin nasıl geldiğini bile açıklayıp screenshot attım. Bunun üstüne de hala kitlenirse yapacak birşey yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar