Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitar mevzusu

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

elektro gitar için real tone cable niye bu kadar önemli onu anlamadım. internetten baktığımda herkes audio interface'e takıp çalıyor aleti.

bir de böyle bir şey varmış Rocksmith için

Mesaj tarihi:
On 18.06.2020 at 00:00, Masticore dedi ki:

Bende var kablo , gitari bile en uyumlu diye review verdikleri icin yamaha 112v aldiydim 

çok güzel aletmiş şu, Türkiye'deki fiyatlara göre ucuz gitarlardan da kalıyormuş, hem de Yamaha ?

YAM-PAC112V-SUPER.jpg

Mesaj tarihi:

Ya 50 100 dolara bile sahane aletler cikabiliyor da, o fiyatlarda gidip ayni modelin bile 3 5 tanesini denemek gerekiyor. Kalite standartlari dusuk cunku.

@Bone real tone cable en ucuz cozum cunku. Aslinda kablo bildiginiz aux to usb ama uzerinde ufak bir devre var, ne yapiyorsa o yapiyor.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 17.06.2020 at 21:56, GONDARCENGIZ dedi ki:

idcore 10v2 öneririm

uygun fiyata  idcore 40v2 buldum sence bunu mu almalıyım yoksa öğrenmek için 10v2 yeterlimi. 

On 17.06.2020 at 13:03, deadwoll dedi ki:

bir luthiere gotur,

Anca götürme fırsatım oldu corona'dan  . Sap ayarı bozuktu gerçekten. Senin dediklerinin aynısını söyledi.

Mesaj tarihi:

Bluetooth falan hiç gerek yok abi. Al bir başla çalmaya, zaten daha fazla vakit ayırmaya başladıkça neyin eksik gedik olduğunu farkedip ihtiyaçlarına göre alışveriş yapmaya başlayacaksın.

• Yeni Oluştur...