Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Bende var kablo , gitari bile en uyumlu diye review verdikleri icin yamaha 112v aldiydim ama adam rocksmith kablosuna latency var diyip bok atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 elektro gitar için real tone cable niye bu kadar önemli onu anlamadım. internetten baktığımda herkes audio interface'e takıp çalıyor aleti. bir de böyle bir şey varmış Rocksmith için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 On 18.06.2020 at 00:00, Masticore dedi ki: Bende var kablo , gitari bile en uyumlu diye review verdikleri icin yamaha 112v aldiydim çok güzel aletmiş şu, Türkiye'deki fiyatlara göre ucuz gitarlardan da kalıyormuş, hem de Yamaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Ya 50 100 dolara bile sahane aletler cikabiliyor da, o fiyatlarda gidip ayni modelin bile 3 5 tanesini denemek gerekiyor. Kalite standartlari dusuk cunku. @Bone real tone cable en ucuz cozum cunku. Aslinda kablo bildiginiz aux to usb ama uzerinde ufak bir devre var, ne yapiyorsa o yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 On 17.06.2020 at 21:56, GONDARCENGIZ dedi ki: idcore 10v2 öneririm uygun fiyata idcore 40v2 buldum sence bunu mu almalıyım yoksa öğrenmek için 10v2 yeterlimi. On 17.06.2020 at 13:03, deadwoll dedi ki: bir luthiere gotur, Anca götürme fırsatım oldu corona'dan . Sap ayarı bozuktu gerçekten. Senin dediklerinin aynısını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Bu arada baya bir araştırdım alınabilecek en iyi amfi f/p olarak idcore 10v2 . Bunun haricinde bluetooth dersen Boss Katana Air ve Waza Air var ama fiyatlar ucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 uygun fiyat dediğin ne kadar uygun? ev için 40 fazla gelir. Diğer yandan speaker boyutu daha büyük olacağı için daha temiz ses alırsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Bluetooth falan hiç gerek yok abi. Al bir başla çalmaya, zaten daha fazla vakit ayırmaya başladıkça neyin eksik gedik olduğunu farkedip ihtiyaçlarına göre alışveriş yapmaya başlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar