Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 demir döküm tavadan sonra dökme aluminyum aslında en zararsızlar arasında
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 (düzenlendi) eee folyo ve kaplar niye zararlı deniyor? alüminyum bir neden dolayı zararlı deniyordu ama aklıma gelmiyor şimdi dökme alüminyum deyince aklıma geldi Spoiler Haziran 16, 2020 Feamer tarafından düzenlendi
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Benim dediğim gözleme saçları işte . Döküm alüminyum aynı mı bilmem
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Selam, Alüminyum ağır metal zehirlenmesine neden oluyor. Yumuşak malzeme olduğu için zarar görüp micro boyutta gıdaya bulaşma riski var. Ayrıca çabuk oksitleniyor koruyucu tabaka yoksa. Evde her şey ya paslanmaz tebcere (kaplamasız) veya dökme demir tencere (emaye kaplamalı da var ham olan da var). Tost ve ekmek kızartmak için de döküm kullanıyorum, masaya onunla getirince sıcak da tutuyor. Tost yaparken kolaylık olması için de dökme demir et ağırlıkları aldım, faydalı oldu :P Saygılar.
Öne çıkan mesajlar