xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 evde 2013-14 ten beri fiber altyapılı superonline internet var. huawei wireless modem var acaba alternatif hangi tip modemler alınabilir ? tam merkez antrede duruyor dipteki oda ve balkonda bok gibi çekiyor açıkcası. hangi tip modem alınır onu bilemediğimde sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 router alicaksin, modem'i kullanmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 ha hadi ya fds pardon.. router öneri diye sorayım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 (düzenlendi) Tplink Archer c50 kullanıyorum ben, bir sorun çıkarmadı. fiyatı da uygun diye hatırlıyorum. tam ortada olursa, devasa bir ev değilse yeterli olur. anten güçlerine ve dışarıda olmasına bak işte genel manada, yorumları oku sürekli drop falan kronik dertleri var mı. Mayıs 7, 2020 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 o ve diğer tplink modellerine bakıyorum bende zyxel e ne diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Prize takılan kablosuz menzil genişletici cihazlarda işini görebilir. Aynı şekilde Superonline'ın modemi evin girişinde hazırlanan bir bölümde duruyor. Evin ücra köşelerinde 5 GHz'yi geçtim normal 2.4 GHz wi-fi bile sinyal konusunda sıkıntılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 17 saat önce, orc_lord dedi ki: Prize takılan kablosuz menzil genişletici cihazlarda işini görebilir. Aynı şekilde Superonline'ın modemi evin girişinde hazırlanan bir bölümde duruyor. Evin ücra köşelerinde 5 GHz'yi geçtim normal 2.4 GHz wi-fi bile sinyal konusunda sıkıntılı oluyor. ondan vardı ofiste getirdim denedim. muhtemelen artık belki elektrik kesintileri bi de 5-6 yılı geçince modemin kafa güzelleşti wifi da çok verimli değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar