DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 bu adamin anlattiklari sice gercekci mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 matematigi dogru duruyor, 100% riskin icinde olup (balls deep) 7/24 calisip brut 8000 TL almak isteyen fedakar insan varsa ben tuketici olarak tesekkur ederim. 365 gun ugras kurt 3 tane kapsin veya hastalansin butun karin gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destan58 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Spoiler Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destan58 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Dostlar bahsettiği seneye ait, geliri aynı şekilde devam ederse ortalama 2 sene de bir koyunlar ikiz kuzular, cinse göre değişiklik gösterir tabii, velhasıl ı kelam 20 koyun la başlayan ve tamamen hobi amaçlı yapan Bir kişinin 5 sene sonunda ölümler, kayıplar vs dahil en az 250 koyunu olur ki en kötü ihtimalden başediyorum 2.senenin sonunda da her ay kendi kendini çevirmeye de başlar. Ama sabır ve dayanıklılık işi, her dağcıyım diyen, he trekking de şu kadar yol teptim diyen adam, çobanın peşinden koşamaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destan58 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Ayrıca maliyet hesabı tahtada yazılmaz kardeşim, herkesin bakım süreci farklı olur. Ben mesela 100 koyunu 1600 liradan alacağıma 200 kuzu yu 500 liradan alır 3.ay da 11.ay da 1250 lira ortalamayla satan arkadaşım var. Bahsettiğim 9 ay içinde elektrik, su ve yem giderleri yok,tamamen rmeaya dayalı otlatma, 3 kangal köpeği, 1 çoban bir de kendisi, 20.000 liraya kiraladığı yayla da 9 ay da çok güzel para kazandı.eğer küçükbaş hayvancılığı kapalı ahır ve besi sistemine göre yaparsanız kafadan zarar edersiniz ki akıl işi değil Besi de ki bir erkek dana (1 yaşını tamamlamış) günde ortalama 1 kg karkas ağırlığı alabilir. Bu koyun kuzu da 250 gramı bile bulmayabilir,tamamen besi yöntemiyle Dediğim gibi akıl işi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destan58 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Ayrıca şunu da belirteyim. Hazır nakiti harcamaktansa bedava denilecek çiftlikleri alet ekipmanla beraber kiralamak hepsinden mantıklı, hevesle başlayanlar ve daha önce hiçbirşey bilmeyen arkadaşlar için dediklerim geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 okuyorduk güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 On 06.05.2020 at 20:24, Loex dedi ki: ya tabikide abi delimisin. Sabahin 7 sinde kasim sogugunda isciler agac dikerken bile mutlular. Is degil de hayatin kendisi diye bence vucudun beynin falan hosuna gidiyo. Sehir sadece gencsen bekarsan ve azcikda paran varsa iyi onun disinda cehennem gibi Şu çok doğru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 şu arpa buğday ya da yemlik çeşitli reygrass gibi otları eklemek büyütüp satmak zor iş mi? benim kafamda bir arazi alıp bu tarz bi işe girmek var. geçimimi bundan sağlamayacam biraz yatırım. gelen parayla kendini çeviriyorsa da para geldikçe daha fazla arazi alıp işi büyütmeyi düşünüyorum ucuz bir bölgede alıp düzgün bir şekilde ekin elde edip bunu yaparken de gördüğüm sorunları çözmek fln. yazılım işindeyim bu arada biraz hobi gibi de düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 On 06.05.2020 at 20:24, Loex dedi ki: ya tabikide abi delimisin. Sabahin 7 sinde kasim sogugunda isciler agac dikerken bile mutlular. Is degil de hayatin kendisi diye bence vucudun beynin falan hosuna gidiyo. Sehir sadece gencsen bekarsan ve azcikda paran varsa iyi onun disinda cehennem gibi Abi ülkenin konumu ortadoguya kaydıkça o denklem de kayıyo. Atıyorum 15 sene önce yaldır yaldır konserler festivaller olurdu her yıl, şimdi yok. Paran olsa da gidemiyosun. Çok paran olur yurt dışındakilere gidersin. O kadar paran varsa genç bekar olmasan da artıları var şehir hayatının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 winter update var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar