sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 selamlar, yatak odasinin cok genis cam yuzey alani var ve gunes aliyor butun gun, ben bu camlara iceriden yaz boyunca aluminyum folyo yapistirmak istiyorum gunes odayi isitmasin diye, mantikli mi? gun boyu duvardan vs emilen isinin gece disari cikmasini engelleme boyutu nedir? yani gunduz ise yarayip gece bunaltir mi acaba camlar cift cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 (düzenlendi) yapılabilir sonucta güneş ışınlarını evin içindeki eşyaya vurmadan geri yansıtacak, ama bu iş için güneşlik denilen perdelerden kullanıyoruz, siz neden kullanmıyorsunuz? ayrıca aluminyum folyo nedir :d şöyle düzgünce bişey yap bari en azından karanlık olmaz ev folyo gibi. ısının gece dışarı çıkışını da etkilemez o konuda rahat olabilirsin https://urun.n11.com/cam-filmi/aynali-cam-filmi-amerikan-cizilmez-P374550802 Nisan 28, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 blackout perde daha kolay bir çözüm olabilir. o folyo güneşi nereye yansıtacak, mahallede ikinci bir güneş doğmuş etkisi de yaratabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 tesekkurler mantikliymis bu "cam filmi" :)) benimkisi vidayi cekicle cakmaya benziyor. perde var odaya gunes girmiyor fakat gene de isiyi emiyor, oda sicakliginin ne kadari camdan giren gunesten gelen enerji ne kadari duvardan konveksiyonla geliyor bilemedigim icin bir sey diyemeyecegim ama gene de deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Ben calisma odasinda blackout perde kullaniyorum. İndirdigimde icerisi zifiri karanlik oluyor, yuzeyi de yansitici. İsiyi farkettiriyor bayagi. Babamlarin oturma odalarindaki camlar tabandan tavana, onlarda cam filmi var, ozelliklerini bilmiyorum ama perde daha basarili gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 isi icin cam filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 cama ısı yalıtımında en önemli şey ışığın camdan geçmemesi. yani içeri ne koyarsan koy camdan geçtikten sonra odaya verir sıcaklığı. folyo bile yapacaksan dışarı yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 konfor cam taktirabilirsin isiyi bi nebze olsun keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Selam, Çocuklar için yaptığım çalışma odasını yeni bitirdim. Oda batıya bakıyor ve önü açık olduğu için batana kadar güneş görüyor. Çözümüm şu şekilde oldu: Isıcam Konfor 3+ yaptırdım, boşluklar 16mm ve Argon gazı ile doldurulmuş. Bu oldukça etkili oldu ama camlar onca saat yoğun güneş altında kalınca kendileri ısınıyor. Hem aşırı ışığın rahatsız etmesini engellemek, hem de ısınan camın ısısının içeri yansımasını durdurmak için Ikea'dan Tretur stor perde aldım. Oldukça memnunum. Bir sonraki adım dışarıdan panjur veya kepenk taktırmak olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar