xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 (düzenlendi) Orta büyüklükte bi balkonum var buraya soyle çok büyük olmasın iyi görüntüde tv arıyorum. Hdmi ve mümkünse wifi+smart tv(android) olsa iyi olur. Kablo çekmekle uğraşmak istemiyorum. Internetten tv ve youtube falan takilsam olur. 1500 tl max. Edit : yok ya 1500 tl cok fsfdfsgs 1200 tl Nisan 7, 2020 xwhiplashx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 o fiyata 32” yumatu, sunny, regal falan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 smarttvi için +500 falan verme bu arada, varsa iyi seçenek smartsız alıp chromecast alır bağlarsın hem daha performanslı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 1 dakika önce, paradoksalkedi dedi ki: smarttvi için +500 falan verme bu arada, varsa iyi seçenek smartsız alıp chromecast alır bağlarsın hem daha performanslı olur Aslinda evet. O zaman görüntü kalitesi iyi olan bi tv bakalim. Sunny gibi kaymasin goruntu sacma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 keske once bi siteye girip fiyata gore filtreleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Philips 32PFS4132/62 1300₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 20 dakika önce, aquila dedi ki: keske once bi siteye girip fiyata gore filtreleseydin. heh ben de aquila ne zaman yazar diye bekliodm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 16 dakika önce, Fistan dedi ki: Philips 32PFS4132/62 1300₺ bunu alim bi listeye. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 ustune 1K daha ekle, orta olcekli buyuk ekran bi laptop + kulaklik al, ordan izle ne izliceksen, yanda tab acar oyun fln takilirsin iste. tv neya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Abi balkon yazıyor başlıkta balkona niye setup kursun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 server rack al demedik adama. ne setup'i? bardaga su koy desek ona da setup dicen heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Axen diyorum ben de. İlk çalıştırmada sıkıntıları varsa vardır yoksa hiçbir sorun çıkarmadan gidiyor tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 On 07.04.2020 at 19:25, paradoksalkedi dedi ki: Abi balkon yazıyor başlıkta balkona niye setup kursun sdf bardağa su koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar