Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 (düzenlendi) tertemiz, çiziksiz garantisi bitmiş. 25-30 defa açılmış 1tb cihaz satılıktır. 2. kol yoktur. kutudan ne çıktıya o. 2900 tl :) Nisan 3, 2020 Mayhem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Sıfır fiyatlarına baktın değil mi hep millet mi öpecek sen de fiyatı güncelle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 baktım evet. çok parada gözüm yok. seviyorum paticikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Daha geçen alınık diyordun. Ucuza bulduğunu burada mı satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 yok cihaz benim değil aslında. ben de vardı zaten. benim cihazımı satmıyorum ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 xbox bile yok etrafta, karantina bitince bedava konsol toplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar