Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 ben salak gibi bu kredi yüzünden almadım bilsem alırdım yüksek yüksek dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 kredi sınırı var idi ben max 5 ders alabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 ders sınıır vardı kredi sınırı yoktu bu sene. normalde kredi sınırı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 gardaşlarım yönetmelik vardır açıp okuyanınız yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 buyrun https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/yonetmelikler-ve-esaslar-yonergeler/yonetmelikler/anadolu-universitesi-acikogretim-iktisat-ve-isletme-fakulteleri-egitim-ogretim-ve-sinav-yonetmeligi dönemde 45 kredi sınırı varmış, yaz okulunda max 5 ders alabiliyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Benim baktığım Anadolu üniversitesinin kendi yaz okulu yonetmeligiymis. Açık öğretim farklı demek ki. O zaman sorun yok. Seneye Ekim’de alırım diplomayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 (düzenlendi) Bilgisayar Programcılığı Bölümü ~ Atatürk Üniversitesi Açık ögretim üni. Şuna yazılacağım bu bitince. Eylül 11, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 bitirmene gerek yok yazıl hemen hem hazır sınavlar güzdede online olsa kafadan 10 ders verirsin alırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 aa onu bilmiyordum bir bolumda okurken baska bolume kayıt olabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 farklı ünilerde evet ben öyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 sonuçlar açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 92 ile ba almışım kopyacılar yüzünden ortalamam düşüyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 boşver yapıştır sende geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 güz dönemi ara sınavları online olacağı açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Ders kayıtları ne zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 başladı yahu 5inde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Başladı sınavlar da soruları zorlaştırmışlar baya. 30 soru 40 dk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 kamera fln istemiyor herhalde de, browser kurcalama fln diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Sayfayı kapatırsan sınavını iptal ediyor. Ama cidden zor sormuşlar. Hatunun adaleti çözüyoruz da adamlar giriş derslerinde bile baya ayrıntı Sorular sormuşlar. Kopya çekmeye de zeka aramışlar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 peki açık uçlu sorulara denk geldiniz mi onlar nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Açık uçlu hiç çıkmadı ama adamlar idare hukukuna giriş sınavında hakimlik sınavı sorusu falan sormuşlar o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Benim sınavlar 19-21 Aralık arasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 YBS benim ikinci univ. 5/6 yaptim hukuk giri sinavi kaldi toplam 1bucuk saat fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 benim sınavlar 11'inde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) sinav sonuclari ne zaman aciklaniyor, freshman'im de bilmiyorumee sadadasd aof ikinci univ. eskisehir Aralık 21, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar