Bosscihan Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 Arkadaşlar aranızda bu nfc teknolojisini aktif kullanan veya hayatında en azından 1 kere kullanmış olan var mı adamlar nfc teknolojisi yapıyor telefonlara veya başka ürünlere ama kimseyi kullanırken görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 istanbulkart yüklemesi yapabiliyosun nfc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Ivır zıvır bluetooth hoparlör eşlemesinde kolaylık saglıyor. İşbankasının maximum appi ile ödeme yapılıyo. internetin çekmedigi dag bayır yerlerde birbirine resim vs göndermekte işe yarıyo vs vs. gayet kullanıyoruz biz bosscihan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 apple pay NFC ise onu kullaniyorum. cuzdani telefona sigdirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 şu apple pay gelse tr'ye keşke, biz de kullansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 istanbulkart yüklemesi ve arada ödeme yaparken kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Akbank Direkt ödeme ile kredi kartı bile taşımana gerek kalmıyor. Eve gelen pizzacıdan benzinciye kadar temassız ödeme yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 On 23.03.2020 at 13:05, aktiftablet dedi ki: Ivır zıvır bluetooth hoparlör eşlemesinde kolaylık saglıyor. İşbankasının maximum appi ile ödeme yapılıyo. internetin çekmedigi dag bayır yerlerde birbirine resim vs göndermekte işe yarıyo vs vs. gayet kullanıyoruz biz bosscihan. Ben kimsede görmüyorum nedense hem nfc bluetooth ile eşleştirmeyi kolaylaştırıyor şifre falan gerekmeden o işe yarıyor filan ben ne işe yaradığını biliyorum sadece kullanan görmedim hiç onun için sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 eskiden bi turbofurkan vardı, sen onu tanıyo musun bosscihan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 16 saat önce, aktiftablet dedi ki: eskiden bi turbofurkan vardı, sen onu tanıyo musun bosscihan? Yok niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) On 23.03.2020 at 13:27, mokoko dedi ki: şu apple pay gelse tr'ye keşke, biz de kullansak aslında var ama türk bankalarının kartları eklenmiyor yani apple payi baya kullanıyorum ben tr'de, starbucksta kafelerde temassız pos cihazlarında vs hatta level atlayıp son bir kaç alışverişi apple watch ile yaptım, güzel olay Nisan 1, 2020 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 tabi euro çekmiş oluyor ama hesaplarıma göre anlık kurdan ve pek sokalamadan çekiyor. bir de euro çekmesi iyi hissettiriyor, herşeyde yüzde 70 indirim var gibi, 2 imax bilet 6.5 euro verdim en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 On 31.03.2020 at 22:45, aktiftablet dedi ki: eskiden bi turbofurkan vardı, sen onu tanıyo musun bosscihan? Niue sordun tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar