KingV Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 2012 de aldığım ps3 ümden beri bana ait olan hesaptır. İçerisinde sayısınız hatırlayamadığım kadar ps3 dijital ve plus oyunu bulunmaktadır. aynı şekilde satın almış olduğum aşağıdaki pS4 oyunları hariç bir hayli fazla plus oyunu da bulunmaktadır. Hesap altında bulunan oyunlar; Monster Hunter:World Street Fighter V Destiny 2+2 dlc For Honor Dark Souls Remastered Dark Souls 2: scholar of sin Heavy rain Overwatch Thats You Hidden Agenda elder scrolls onkine: tamriel unlimited Diablo 3: reaper of souls Knack Battlefield 1 Uncharted 1-2-3 remastered Uncharted 4 Metal gear solid V olup, fiyat 450 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) Vermezler buna 450tl. Red deadli bf5 li gran tourismolu falan ayı gibi dolu hesabı 650 ye satamadım birkac ay once. Hem de ölücü dh de o kadar sey sattim teklif bile gelmediydi. Nioh bf1 ac serisi no mans falan filan ağzına kadar dolu hesap. Sonra sinirlendim satmamaya karar verdim. Şubat 13, 2020 Red tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 adam hesabi alinca kendi hesabina mi aktariyo herseyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) Ben benim hesabı hiç satamam o zaman. https://psnprofiles.com/DareJedi Bütün oyunlar bu hesapta duruyor. Şubat 13, 2020 DareJedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 6 saat önce, reyou dedi ki: adam hesabi alinca kendi hesabina mi aktariyo herseyi? aktarma yok ama aldigi hesabi primary yaparsa; kendi hesabindan da oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Güncel fiyat 350 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar